19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLive / Universitatea Craiova – FC Viitorul, scor 0-3 (final). Rezervele au dezamăgit profund!

Live / Universitatea Craiova – FC Viitorul, scor 0-3 (final). Rezervele au dezamăgit profund!

Universitatea Craiova a pierdut clar, scor 0-3, primul amical susținut astăzi, în Lunca Jiului, cu FC Viitorul. A fost un meci în care pressingul permanent al oaspeților a „deranjat“ planul de luptă al alb-albaștrilor. Elevii lui Cristiano Bergodi au dezamăgit profund, ei oferind o primă repriză de coșmar. Rar au trecut centrul terenului, cât despre ocazii de poartă nu au reușit nimic. Nici la reluare lucrurile nu au stat prea bine. Viitorul și-a continuat dominarea, dar apărarea gazdelor a fost ceva mai atentă și nu s-a mai primit gol. Ofensiv, tot nimic! Întreaga desfășurare a jocului o găsiți mai jos, în format live text.

Universitatea Craiova își poate lua revanșa în fața Viitorului în meciul doi de verificare, programat tot astăzi, de la ora 14.30. Atunci vom putea vede la lucru și titularii obișnuiți ai Craiovei.

Final: Universitatea Craiova – FC Viitorul 0-3.

min. 88: Ivanov a reluat cu capul de la 8 metri, după o centrare deviată, dar poartul Viitorului a fost la post.

min. 83: Craiova rămâne fără nicio ocazie clară de gol, deși oaspeții au apelat la mulți jucători foarte tineri în partea a doua.

min. 73: Gică Hagi a schimbat din nou o serie de jucători.

min: 71: schimbare la Universitatea: Marian Danciu a intrat în locul lui Baiaram.

min. 60: Gică Hagi a operat mai multe modificări în echipă.

min. 59: Ivanov i-a pasat bine lui Bancu, acesta a preluat în careu și a pasat în fața porții, dar acolo nu a fost nimeni ca să reia.

min. 57: Matei a șutat bine din lovitură liberă de la 18 metri, dar Marinescu a prins cu siguranță.

min. 51: Baiaram și Dussaut au văzut cartonașe galbene.

min. 50: Matei a centrat pentru Edjouma, care a șutat puțin pe lângă. De la margine se indicase offside.

min. 48: Cosmin Matei a centrat în fața porții, iar Munteanu a șutat în picioarele lui Andrei Marinescu, intrat în locul lui Laurențiu Popescu.

Partida a fost reluată.

Alb-albaștrii și-au dezamăgit suporterii în prima repriză a amicalului lui FC Viitorul. Au fost dominați copios, nu au contat în atac și s-a accidentat și Vali Mihăilă. Altfel spus, Craiova a arătat ca o echipă din play-out, iar Viitorul din play-off. Bergodi are mult de muncă!

Pauză: Universitatea Craiova – FC Viitorul 0-3

min. 41, 0-3: Louis Munteanu a majorat diferența cu un șut plasat de la 8 metri după o greșeală defensivă.

min. 40, 0-2: Cosmin Bîrnoi a profitat de o preluare greșită a lui Vlădoiu și a șutat imparabil de la 8 metri.

min. 37: Dussaut nu a nimerit poarta, singur cu Laurențiu Popescu. Apoi Ganea a șutat puțin pe lângă. Echipa lui Bergodi rămâne fără nicio reușită în plan ofensiv.

min. 33: Ganea a șutat în blocajul lui Cosic dintr-o poziție foarte bună. A rezultat un corner, care nu a fost materializat de echipa lui Gică Hagi.

min. 32: Baiaram greșește din ce în ce mai des pasele simple.

min. 28: Malcom Edjouma a șutat periculos de la distanță, dar mingea a trecut puțin peste poarta lui Popică.

min. 21, 0-1: Viitorul a deschis scorul după o centrare de pe dreapta a lui George Ganea pentru Louis Munteanu, care, nemarcat, a reluat cu capul din careul mic.

min. 18: panică în defensiva Craiovei. Cosmin Mateiu a reușit să dribleze și să-i pună mingea pentru șut lui Munteanu, dar acesta a șutat imprecis.

min. 17: Baiaram îi ia locul în echipă lui Mihăilă, care acuză probleme medicale la coapsa dreapta.

min. 15: oaspeții presează, combină mai mult și sunt prezenți mereu în jumătatea Craiovei. Bergodi este supărat.

min 14: Louis Munteanu a șutat pe lângă poartă după o pasă a lui Bîrnoi

min. 7: Mihăilă a pătruns bine pe stânga, dar și-a prelungit prea mult mingea și aceasta a părăsit sprafața de joc.
Mihăilă a simțit ceva la coapsa dreaptă și a părăsit terenul de joc pentru îngrijiri.

min. 2: Paul Iacob a șutat mult peste poartă dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri.

Partida a început.

Universitatea Craiova întâlnește astăzi, în incinta bazei sportive din Lunca Jiului, într-o dublă amicală, pe FC Viitorul. Primul joc va începe la ora 11.00, iar cel de-al doilea de la 14.30. Ambele pot fi urmărite pe gds.ro/sport în format live scor.

Aceste jocuri sunt menite să-i apropie pe jucători de cea mai bună formă de concurs, ținând cont că în nicio săptămână vor începe meciurile oficiale. Universitatea Craiova va evolua vineri, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în fața lui FC Botoșani. Partida va conta pentru etapa a 3-a din play-off. La rândul său, FC Viitorul va juca în runda a 3-a din play-out duminică, 14 iunie, ora 17.00, la Ovidiu, cu Poli Iași.

Formațiile de start ale primului joc amical:

Universitatea Craiova: 1. Laurențiu Popescu – 18. Ștefan Vlădoiu, 24. Florin Gardoș, 15. Uros Cosic, 11. Nicușor Bancu, 14. Kamer Qaka, 21. Antoni Ivanov, 37. Alex Popescu, 7. Gustavo Vagenin, 28. Valentin Mihăilă, 38. Luis Nițu.

Rezerve: 25. Andrei Marinescu – 5. Bogdan Vătăjelu, 8. Alex Mateiu, 14. Ștefan Baiaram, 36. Marian Danciu.

FC Viitorul: 1. Arpad Tordai – 3. Tiberiu Căpușă, 4. Damien Dussaut, 11. George Ganea, 13. Cosmin  Matei, 19. Cosmin Bîrnoi, 20. Malcom Edjouma, 21. Paul Iacob, 27. Marco Dulca, 77. Vlad Achim, 98. Louis Munteanu.

Rezerve: 31. Alex Buzbuchi – 9. Luca Andronache, 14. Ștefan Bodișteanu, 15. Alex Georgescu, 24. Gabriel Buta, 25. Aurelian Chițu, 26. Gabriel Dănuleasa, 28. Constantin Grameni, 30. Nicolas Popescu, 97. Darius Grosu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS