9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFEFS Craiova, în doliu! Astăzi se desparte de conf. univ. Petre Stoica

FEFS Craiova, în doliu! Astăzi se desparte de conf. univ. Petre Stoica

Faculatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) din Craiova anunță trecerea în neființă a celui care a fost conf. univ. Petre Stoica în data de 2 iunie.

„Născut în 1939, pe 29 iunie, în Băilești, a absolvit Institul de Cultură Fizică, iar din anul 1964 a făcut parte din corpul profesoral al catedrei de specialitate din cadrul Universității din Craiova. A fost unul dintre antrenorii de fotbal de renume din Bănie.

Întreaga sa carieră pedagogică de peste patru decenii a fost strâns legată de Universitatea din Craiova, domnia sa parcurgând la Catedra de Educație Fizică și Sport, imediat după absolvire, treptele recunoașterii universitare.

Preocupările sale l-au recomandat, alături de seriozitate și de soliditatea cunoștințelor, pentru a fi șef de catedră în conducerea FEFS Craiova în anii 2000.

A rămas, până la sfârșit, un profesor dedicat muncii sale de-o viață pentru valorile educației fizice și sportului.

Trecerea la cele veșnice a profesorului Petre Stoica este o grea pierdere pentru Facultatea de Educație Fizică și Sport din Craiova, pe care a reprezentat-o cu demnitate și competență.

În aceste momente triste pentru familie și pentru toți cei care l-au cunoscut și prețuit, adresăm tuturor cuvânt de mângâiere sufletească și îi încredințăm de întreaga noastră compasiune.

Dumnezeu să-l odihnească!“, se arată într-un comunicat al FEFS Craiova.

Înmormântarea are loc astăzi, la ora 13.00, la Cimitirul „Sineasca“ din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS