15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVești bune pentru microbiști: Guvernul a anunțat când s-ar putea relua Premier League

Vești bune pentru microbiști: Guvernul a anunțat când s-ar putea relua Premier League

Sezonul din Premier League s-ar putea relua în iunie. Guvernul din Marea Britaniea anunțat că niciun eveniment sportiv nu va avea loc până la 1 iunie, însă sunt prevăzute noi măsuri de relaxare a restricțiilor. A doua fază a acestora ar putea intra în vigoare începând cu 1 iunie și vizează și reluarea sportului.

În aceste condiții, sezonul din Premier League s-ar putea relua în iunie, însă totul depinde de evoluția situației generată de pandemia de COVID-19. În orice caz, meciurile din Premier League se vor juca fără suporteri, cu porțile închise. Fanii vor avea acces în stadioane „ceva mult mai târziu, în funcție de reducerea numărului de cazuri de infectări“.

Premier League a fost suspendat pe 13 martie din cauza înmulţirii cazurilor de COVID-19. Campionatul din Anglia ar trebui să revină pe teren pe 8 iunie, conform planului „Project Restart“, iar meciurile se vor desfăşura pe stadioane neutre.

223.060 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Marea Britanie. 32.065 de persoane și-au pierzândut viața.

Citește și: UEFA ia în calcul anularea tururilor preliminare în Liga Campionilor şi Europa League

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS