16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCristiano Ronaldo, așteptat în Italia pentru antrenamentele individuale

Cristiano Ronaldo, așteptat în Italia pentru antrenamentele individuale

Juventus a anunţat că, începând de marţi sau miercuri, jucătorii se pot antrena individual la centrul de pregătire al clubului, informează gazzetta.it, citată de Hotnews. Fotbaliştii se vor pregăti individual în prezenţa unui medic şi a doi membri ai staff-ului tehnic. Primii care vor merge la JTC vor fi jucătorii italieni.

Campioana Italiei a chemat la Torino fotbaliştii străini care au părăsit ţara din cauza pandemiei de coronavirus. Aceştia nu au o dată limită pentru a se prezenta la club, fiecare urmând să ajungă în funcţie de posibilităţile de transport pe care le va găsi. Odată ajunşi la Torino, ei vor fi plasaţi în carantină, înainte de a se întoarce pe teren.

Şi starul Cristiano Ronaldo, care a petrecut perioada de izolare în Insula Madeira, unde s-a născut, este aşteptat să revină în cel mai scurt timp în Italia.

Guvernul italian a decis că sportivii se pot antrena individual

Guvernul italian a decis că fotbaliştii se pot antrena individual începând de astăzi, când populaţia iese din izolare după mai mult de o lună şi jumătate.

Duminică, guvernul italian a dat undă verde antrenamentelor individuale pentru practicanţii sporturilor de echipă, activitate interzisă până acum din cauza pandemiei de coronavirus.

Ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora, a solicitat, vineri, Comitetului tehnico-ştiinţific, format din specialişti care ajută guvernul în probleme legate de Covid-19, să evalueze posibilitatea de reluare a antrenamentelor individuale pentru componenţii echipelor sportive.

Sportivii din cadrul disciplinelor individuale primiseră permisiunea să se antreneze individual de astăzi, cu respectarea măsurilor sanitare împotriva răspândirii infecţiilor cu coronavirus. Mulţi fotbalişti şi antrenori, între care Simone Inzaghi şi Paulo Fonseca, tehnicienii echipelor Lazio, respectiv AS Roma, au criticat vehement diferenţa de tratament faţă de sportivii disciplinelor individuale, cerând ca jucătorii să poată reveni la antrenamente în centre sportive, respectând toate măsurile de distanţare pentru a evita răspândirea Covid-19.

Citește și: Valentin Mihăilă, monitorizat de Zenga! Cârțu spune că nu pleacă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS