12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSergio Ramos: Aştept cu nerăbdare să joc şi să concurez din nou

Sergio Ramos: Aştept cu nerăbdare să joc şi să concurez din nou

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a afirmat că „abia aşteaptă“ să joace din nou. A dat asigurări că nu este „egoist“ şi că trebuie să aştepte până când „nu va mai exista un risc de contaminare sau de viitoare recidive“ pentru a se întoarce la competiţie, informează Agerpres.

„Nu trebuie să fim egoişti. Opinia personală a fiecăruia trebuie lăsată la o parte şi trebuie să ţinem cont de recomandările autorităţilor sanitare. Abia aştept să joc şi să concurez în campionat, în Liga Campionilor şi să închei acest sezon cu un titlu. Dar trebuie să aşteptăm recomandarea experţilor care ştiu cel mai bine ce decizii trebuie luate“, a precizat Ramos.

În acest sens, Ramos a insistat asupra faptului că decizia de a relua competiţia trebuie lăsată „în mâinile specialiştilor“.

„Trebuie să aşteptăm, dar vă asigur că mor să mă întorc pe Bernabeu, să îmbrac tricoul lui Real Madrid şi să revin la normalitate“, a indicat Ramos.

Căpitanul echipei Real Madrid este încrezător că la revenirea fotbalului, atunci când competiţia va putea fi reluată, va ajuta la „unirea şi distragerea oamenilor de la aceste momente“.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS