19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCluburile din Premier League vor reducerea salariilor cu 30%

Cluburile din Premier League vor reducerea salariilor cu 30%

Cluburile din Premier League se vor consulta cu jucătorii pe marginea reducerii salariilor cu 30%. Prima ligă engleză este de acord să sprijine cu suma de 125 milioane lire sterline eşaloanele valorice inferioare, pentru a depăşi perioada de criză generată de pandemia de coronavirus, scrie Reuters, citat de Agerpres.

Într-un comunicat remis astăzi, Premier League a menţionat că va oferi 20 milioane lire sterline pentru a susţine Serviciul Naţional de Sănătate, familiile şi grupurile vulnerabile afectate de situaţia mondială.

Se va prelungi „vacanța“

Pe de altă parte, Premier League a informat că meciurile din prima divizie nu se vor relua la 1 mai, aşa cum se spera. Forul dă drumul la minge atunci când autorităţile vor comunica faptul că toată lumea implicată este în siguranţă şi vor fi de acord cu reînceperea campionatului.

Joi, Premier League şi Sindicatul jucătorilor englezi (PFA) nu ajunseseră la un acord privind reducerea salariilor sau amânarea plăţilor în contextul pandemiei de coronavirus care a întrerupt campionatului englez de fotbal.

Citește și: FRF are aliată UEFA în privința jucătorilor eligibili pentru Olimpiadă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS