22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMircea Lucescu: După coronavirus, vom merge toți la psihiatrie

Mircea Lucescu: După coronavirus, vom merge toți la psihiatrie

Reputatul antrenor Mircea Lucescu a discutat cu jurnaliștii de la tuttomercatoweb despre cum își petrece timpul în izolare și despre viitorul fotbalului. Ajuns la 74 de ani și fără un angajament în acest moment, „Il Luce“ a declarat că pandemia de coronavirus va afecta din plin sportul rege.

„Stau în casă, citesc ziarele, îmi organizez lucrurile și vorbesc cu fiul meu Răzvan, care a rămas la Riad. Lumea nu e obișnuită să stea în casă. Astăzi, menținem contactele la telefon, discutând, argumentând lucruri. Altfel, chiar am înnebuni. După virus, vom merge toți la psihiatrie“, a spus Mircea Lucescu, citat de Hotnews.

„Cluburile trebuie să-și micșoreze salariile. În fotbal, cel mai rușinos lucru e falimentul, iar dacă ei își iubesc clubul trebuie neapărat să facă totul pentru a-l salva și a evita o asemenea rușine. Renunțând astăzi, vom salva ziua de mâine“, a completat cel mai titrat antrenor român.

În ultima perioadă, presa internațională a vorbit despre diferite contacte ale antrenorului român cu oficialii celor de la Besiktas. Lucescu ar putea să preia gruparea turcă în viitorul apropiat, în măsura în care fotbalul va putea fi reluat cât mai curând.

Până acum, Mircea Lucescu a antrenat formațiile Corvinul Hunedoara, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior, Zenit și naționala Turciei.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS