13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalIaşi - „U“ Craiova / Mircea Rednic: Calificarea în semifinale ar fi o performanță mare!

Iaşi – „U“ Craiova / Mircea Rednic: Calificarea în semifinale ar fi o performanță mare!

-

Antrenorul formaţiei Poli Iaşi, Mircea Rednic, a prefațat partida de mâine cu Universitatea Craiova, din sferturile de finală ale Cupei României. Tehnicianul speră ca elevii săi să aibă o evoluție mult mai bună decât cea din meciul din campionat, pierdut cu 5-2 în Copou.

„Le-am prezentat jucătorilor repriza a doua a meciului din campionat cu Universitatea Craiova. Atunci când am avut o evoluție bună, cu două goluri frumoase, cu multă speranță și le-am cerut să facă ce au făcut în a doua repriză. Ar fi o performanță mare pentru Politehnica, pentru suporteri, dar și pentru mine să ne calificăm în semifinale. Azi dimineață, conducerea a venit în vestiar și a anunţat că vor avea o primă frumoasă”, a declarat Mircea Rednic.

Mircea Rednic s-a referit și la fotbaliștii pe care-i va folosi în duelul cu Universitatea Craiova: „Nu protejez jucătorii, chiar dacă avem și sâmbătă meci în campionat. Vor intra cei care sunt 100% din punct de vedere medical. Vor fi și câteva surprize. Mihalache și Bădic sunt accidentati. Sper să revină de săptămâna viitoare”.

Denis Rusu: Credem în șansa noastră!

Din rândul jucătorilor ieşeni, portarul Denis Rusu a avut un discurs plin de optimism.

„Ne așteaptă un meci foarte greu în Cupa României. Credem în șansa noastră! Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri. Sper să ajut echipa. Îmi pare rău că în meciurile în care am jucat în ultima perioadă am primit goluri. Nu vreau să ies în evidență cu parade. Prefer să nu primesc gol”, a spus Rusu.

Partida Poli Iaşi – Universitatea Craiova, din sferturile Cupei României, se dispută mâine, de la ora 20.30, pe stadionul „Emil Alexandrescu“.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS