16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalIaşi - „U“ Craiova / Corneliu Papură: Ne aşteaptă un meci complicat

Iaşi – „U“ Craiova / Corneliu Papură: Ne aşteaptă un meci complicat

-

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a prefaţat partida cu Poli Iaşi, din sferturile Cupei României, programată miercuri, de la ora 20.30, în Copou. Acesta se aşteaptă la o replică foarte bună din partea moldovenilor. Papură atenţionează că victoria din returul campionatului regular, cu 5-2, e de domeniul trecutului. Consideră că acest meci este total diferit.

„Ne aşteaptă un meci destul de dificil, pentru că se joacă pentru semifinalele Cupei României. Vom vedea ce formulă vor trimite ei în teren. Ei au priorităţile lor şi ştiu mai bine ce pot şi ce îşi doresc. Este important cum vom aborda noi jocul. Trebuie să fim foarte-foarte concentraţi, pentru că nu are nicio legătură meciul din campionat cu un meci de Cupă. Nu există altă modalitate de a câştiga un joc, decât să fii concentrat, să ai o atitudine bună şi să dai totul în teren. Nu este nicio presiune în plus. Trebuie să intrăm pe teren, să ne câştigăm duelurile. Trebuie să punem presiune pe adversar ca să putem câştiga“, a declarat Papură.

Corneliu Papură: Sunt probleme de lot

Strategul grupării alb-albastre se confruntă cu destule probleme medicale. Papură îşi doreşte să găsească formula ideală în partida cu Iaşi, ca să poată aborda apoi cu şanse de succes şi meciul cu FCSB din campionat, programat duminică.

„Abordez fiecare meci la fel, indiferent de adversar. Acum vine meciul cu Iaşi, apoi jucăm la FCSB. Să vedem ce jucători avem apţi şi cum vom gestiona cele două meciuri, încât să fim cât mai bine din punct de vedere fizic în ambele partide. Îi avem cu probleme medicale pe Ivan, Acka, Bărbuţ, Ivanov şi vom vedea mâine cum se vor prezenta. Vom vedea care este starea fizică a lui Gustavo când va veni. Este bine când ai de ales dintre foarte mulţi jucători, nu cum a fost aseară. Nu am avut nicio opţiune în banda dreaptă şi a trebuit să jucăm cu Vătăjelu, un fundaş stânga. E mai bine să ai 30 de jucători şi să alegi 11, chiar dacă ceilalţi nu sunt foarte fericiţi“, a declarat Corneliu Papură.

Citeşte şi: Iaşi – „U“ Craiova / Ivan Martic: Sperăm să reuşim un meci bun şi să câştigăm acolo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:59

Costel Gîlcă și Alex Crețu au prefațat meciul Farul...

Farul Constanța și Universitatea Craiova se întâlnesc luni, de...

ȘTIRI GdS