3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 / Meciul orgoliilor pe „Municipal“. Pandurii şi-au tras director de scouting

Liga 2 / Meciul orgoliilor pe „Municipal“. Pandurii şi-au tras director de scouting

-

Formaţiile gorjene Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Pandurii Târgu Jiu se vor întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Municipal“, în etapa 23 din Liga 2. Este un joc în care orgoliile sunt foarte mari. Asta pentru că Viitorul conţine în denumirea sa şi cuvântul Pandurii. Faptul acesta i-a determinat pe oficialii grupării Pandurii Târgu Jiu să creadă că se doreşte mazilirea clubului adevărat, ce are mari probleme financiare, cu clubul patronat de Nicu Sarcină. De aici s-au derulat tot felul de acţiuni juridice.

Viitorul, gazdă pe „Municipal“

Viitorul Pandurii a obţinut între timp şi dreptul de a evolua pe stadionul „Municipal“ meciurile considerate acasă. Totul contra cost, bineînţeles. Într-una dintre şedintele Consiliului Local s-a stabilit ca entităţile sportive interesate să joace pe noul stadion să achite 10.000 de lei/partidă. La această sumă se vor mai adăuga 1.000 de lei/oră, în cazul în care meciul se va desfăşura în nocturnă.

„Da, este adevărat, vom juca la Târgu Jiu. Noi preferăm să vorbim mai puţin şi să ne preocupăm de fotbal“, declara la finalul anului trecut preşedintele Viitorului Târgu Jiu, Alin Zgripcea.

Şi acest lucru i-a iritat pe oficialii „originalei“ Pandurii. Au remis un comunicat prin care au spus că ei sunt cei care trebuie să-şi dea acordul dacă o echipă vrea să folosească gazonul „Municipalului“. Într-un final, pe noua arenă din Târgu Jiu evoluează atât Pandurii, cât şi Viitorul, dar şi FCU Craiova.

VEZI PROGRAMUL ETAPEI 23 ŞI CLASAMENTUL DIN LIGA 2!

Derbiul Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Pandurii Târgu Jiu, va fi arbitrat de George Cătălin Roman (Timişoara). Acesta va fi ajutat de asistenţii Răzvan Mihai Dobre (Şotânga) şi Gabriel Ion Catană (Târgovişte) şi de rezerva Andrei Lucian Ţiţii (Şura Mică).

Observatori au fost desemnaţi Andrei Ioniţă (Bucureşti) şi Viorel Lolea (Reşiţa).

Jean-Willy Ngoma, noul director de scouting la Pandurii

Impresarul belgian Jean-Willy Ngoma este noul director de scouting de la Pandurii Târgu Jiu. El a fost prezentat joi de către antrenorul Călin Cojocaru, în cadrul unei conferinţe de presă.

Foto: panduriics.ro

„Se va ocupa de transferuri şi de aducerea jucătorilor la echipă. Trebuie să creem condiții mai bune la echipă și, încet-încet, să redevenim ce am fost. După cum știți, avem voie să transferăm doar jucători născuți în 2003 și mai mici. O să vină jucători de calitate, care să poată să facă față la nivelul din Liga 2. Vor fi în special jucători străini. Jucătorii vor veni începând de astăzi și pe parcursul zilelor următoare, fiindcă avem nevoie urgent. Avem un lot restrâns și nu putem să rămânem așa. Ne trebuie cel puțin 4-5 fotbaliști, dar sperăm ca 3 dintre ei să ajungă cât mai repede”, a explicat Călin Cojocaru.

Jean-Willy Ngoma este cel care i-a adus în România pe Moussa Sanoh (Poli Iași), Oumar Diakite (Sepsi), sau Hervin Ongenda (FC Botoșani).

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS