7.6 C
Craiova
duminică, 28 noiembrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / Vediţa Coloneşti şi CSO Filiaşi îşi măsoară forţele la Bradu

Amical / Vediţa Coloneşti şi CSO Filiaşi îşi măsoară forţele la Bradu

Divizionarele C oltene Vediţa Coloneşti şi CSO Filiaşi se întâlnesc miercuri, de la ora 11.00. Acest amical se dispută pe terenul sintetic din Bradu.

Pentru gruparea din judeţul Olt, ocupantă a locului 6 din Liga a III-a, seria 3, acesta este cel de-al şaptelea joc de verificare din această iarnă. Echipa antrenată de Boby Verdeş a înregistrat în pregătiri trei victorii, două egaluri şi o înfrângere. Iată rezultatele înregistrate de Vediţa Coloneşti în amicalele de până acum: 5-1 cu Oltul Curtişoara, 3-1 cu Unirea Bascov, 5-2 cu Recolta Gura Şuţii, 4-4 cu Academia Câmpulung, 0-0 cu Real Bradu şi 2-7 cu CS Mioveni.

După acest test cu CSO Filiaşi, Vediţa va mai susţine un joc de verificare cu Viitorul Dăeşti, pe 29 februarie, la Bradu.

De partea cealaltă, CSO Filiaşi a susţinut până acum patru jocuri de verificare. Echipa preluată în această iarnă de Nae Constantin a înregistrat până acum o victorie, 3-0 cu Vulturii Fărcășești, două remize, 1-1 cu Sporting Roșiori şi 0-0 cu ACS Huşana Huş, și o înfrângere, 0-1 cu Pandurii Târgu Jiu.

CSO Filiaşi ocupă locul 14 în Liga a III-a, seria 4, şi obiectivul este salvarea de la retrogradare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ziua Bucovinei, sărbătorită pe 28 noiembrie

Ziua Bucovinei este sărbătorită, în fiecare an, la data...

ȘTIRI GdS