12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSelecţionerul României U16, Daniel Mogoşanu, vine la „Repriza de Sud“

Selecţionerul României U16, Daniel Mogoşanu, vine la „Repriza de Sud“

Selecţionerul naţionalei Under 16 a României, Daniel Mogoşanu, va fi prezent astăzi în studioul Radio Sud (97.4 FM). Fostul jucător şi antrenor al Universităţii Craiova participă la „Repriza de Sud“. Emisiunea va fi difuzată de la ora 21.00.

Abia revenit dintr-o acţiune a tricolorilor mici din Cipru, „Mogo“ va vorbi despre munca depusă la Under 16. El depune eforturi pentru crearea unei formaţii competitive, pe care să o califice la Euro 2021. El ne va prezenta situaţia la zi a reprezentativei pe care o conduce. Ne va dezvălui şi noile acţiuni premergătoare campaniei de calificare, ce va debuta în octombrie. Reprezentativa noastră va evolua în Grupa 2, pe care o găzduieşte. Va lupta împotriva echipelor similare ale Sloveniei (22 octombrie), Italiei (25 octombrie) și Albaniei (28 octombrie).
Primele două clasate în grupele de calificare alături de cele mai bune patru locuri trei se califică la Turul de Elită. Acolo sunt deja calificate direct Olanda și Spania. La turneul final se califică direct câștigătoarele celor 8 grupe și cele mai bune șapte locuri secunde. Lor li se alătură țăra gazdă a turneului final, Cipru.

Din discuţia cu Daniel Mogoşanu nu va lipsi cu siguranţă Universitatea Craiova. Împreună vom analiza parcursul de până acum, vom prefaţa derbiul cu CFR Cluj şi vom dezbate şi şansele la titlu.

„Repriza de Sud“ se difuzează în fiecare zi de luni şi de joi, de la ora 21.00, pe Radio Sud (97.4 FM). În cazul în care vei rata emisiunea pe radio, Gazeta de Sud vă pune la dispoziţie la scurt timp varianta video.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS