10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFii alături de Ştiinţa în drumul spre titlu! „U“ Craiova îţi propune abonament pentru play-off

Fii alături de Ştiinţa în drumul spre titlu! „U“ Craiova îţi propune abonament pentru play-off

Calificată în play-off după un parcurs perfect în 2020, Universitatea Craiova se pregăteşte pentru ultima bătălie „adevărată“ din campionatul regular, cea cu CFR Cluj. În tot acest timp, conducătorii Ştiinţei pregătesc campionatul de play-off, unul pe care şi l-au propus să-l câştige. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, gruparea din Bănie a apelat din nou la suporteri. Le propune, ca şi în ediţiile trecute, abonamente pentru faza decisivă a sezonului. Asta ca Bănia să câştige locul 1 şi la suporteri în acest sezon.

Conducătorii olteni lansează astăzi, de la ora 18.00, la magazinul oficial din Eletroputere Mall, abonamentele pentru play-off. Evenimentul va fi deschis cu ajutorul a patru dintre cei mai îndrăgiţi jucători ai Universităţii Craiova: Elvir Koljic, Mirko Pigliacelli, Vali Mihăilă și Ivan Martic.

Iată care sunt preţurile abonamentelor pentru play-off:

-Peluze (Nord & Sud): 60 RON
-Tribuna a II-a: 120 RON
-Tribuna I: 160 RON
-Tribuna VIP 2: 280
-Tribuna VIP: 400 RON

„ATENȚIE! Abonamentele pentru tot sezonul competițional 2019 – 2020 sunt valabile și la meciurile din play-off. NU trebuie achiziționate separat abonamente tip Play-Off sau preschimbate“, precizează oficialii Ştiinţei.

Se preconizează sold-out pentru meciul cu CFR Cluj

Încălzirea publicului alb-albastru pentru bătăliile din play-off va fi făcută în compania liderului CFR Cluj, în meciul programat duminică, de la ora 20.00. Se preconizează un nou sold-out pe „Ion Oblemenco“ ţinând cont de rapiditatea cu care se cumpără biletele.

Citeşte şi: VIDEO / Ce le-ai făcut Papură? „Leii“, pragmatici, determinaţi şi eficieţi. Vezi rezumatul şi statistica meciului cu Poli Iaşi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS