22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBarcelona a revenit de două ori si s-a impus pe terenul lui Betis

Barcelona a revenit de două ori si s-a impus pe terenul lui Betis

FC Barcelona s-a impus cu emoții, duminică seară, în fața celor de la Betis Sevilla, pe Estadio Benito Villamarin. Betis a condus cu 1-0 și 2-1, dar a trebuit să se recunoască învinsă în cele din urmă. Golul victoriei pentru catalani a fost înscris de Lenglet, în minutul 72. Messi nu a marcat, dar a fost responsabil cu pasa decisivă la toate golurile Barcelonei. Partida a contat pentru etapa a 23-a din LaLiga.

Fosta echipa a lui Quique Setien a deschis scorul după numai șase minute de joc, dintr-un penalti transformat de Canales. Frenkie de Jong a egalat trei minute mai târziu, însă gazdele au trecut din nou în avantaj în minutul 36, după golul lui Fekir. Pe finalul primei reprize, Barcelona a reușit să restabilească din nou egalitatea, Busquets trecându-și numele pe lista marcatorilor în minutul 45+3′. Golul victoriei catalanilor a fost semnat de Lenglet, în minutul 72.

Ambele echipe au încheiat partida în inferioritate numerică. Fekir (76′) și Lenglet (’79) au fost eliminați pentru cumul de cartonașe galbene.

Betis: Robles – Emerson, Mandi, Bartra, Moreno, Rodriguez (’86, Tello)- Alena, Canales, Carvalho (î70, Joaquin), Fekir – Iglesias (’62, Loren). Antrenor: Joan Francesc.

FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Umtiti, Lenglet, Junior (’57, Alba) – Roberto, Busquets, de Jong – Messi, Vidal (’57, Arthur), Griezmann (’89, Rakitic). Antrenor: Quique Setien.

În urma acestei victorii, Barcelona se menține la trei puncte în spatele rivalei Real Madrid, care e lider în LaLiga, după 23 de etape. Betis ocupă locul 13, cu 28 de puncte.

Etapa a 23-a:

Vineri, 7 februarie: Alaves – Eibar 2-1;
Sâmbătă, 8 februarie: Levante – Leganes 2-0, Getafe – Valencia 3-0, Valladolid – Villarreal 1-1, Atletico Madrid – Granada 1-0;
Duminică, 9 februarie: Espanyol – Mallorca 1-0, Real Sociedad – Ath. Bilbao 2-1, Osasuna – Real Madrid 1-4, Celta Vigo – Sevilla 2-1, Betis – Barcelona 2-3.

Citeşte şi: Inter, noul lider din Serie A după ce a revenit spectaculos în derbiul cu Milan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS