14.1 C
Craiova
joi, 24 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal „U“ Craiova / Luis Nițu nu-i duce dorul lui Pițurcă: „Echipa este mai unită“

„U“ Craiova / Luis Nițu nu-i duce dorul lui Pițurcă: „Echipa este mai unită“

Tânărul atacant al Universității Craiova, Luis Nițu, autorul golului egalizator de la Ovidiu, s-a bucurat enorm după succesul cu FC Viitorul. Acesta a spus cu tărie că acum jucătorii Științei cred tot mai mult în titlu.

„Am început cam slab meciul, dar mă bucur pentru gol și pentru faptul că am câștigat. Suntem calificați matematic, dar mai avem două meciuri pe care trebuie să le câștigăm. Ne va aștepta un meci greu la Iași. Trebuie să rămânem concentrați și să luăm cele trei puncte. După o să ne gândim la meciul cu CFR Cluj de acasă. După aceste meciuri bune credem că putem câștiga campionatul“, a spus Luis Nițu.

Luis Nițu nu-l plânge pe Pițurcă și îl laudă pe Papură

Întrebat de atmosfera de la echipă, asta după ce din vestiarul Craiovei se auzea o mare zarvă, Luis Nițu a spus că lotul Universității este mult mai unit. Acesta a insinuat că jucătorii erau demoralizați în mandatul lui Victor Pițurcă, iar acum sunt mult mai dezinvolți.

„Da, echipa este mai unită acum, mai puternică și credem că putem obține multe victorii. De când a venit dânsul (Corneliu Papură – n.r.) suntem mai uniți. Avem mai multă încredere în noi și asta s-a văzut pe teren. Mă bucur că dânsul are încredere în mine și sper să nu-l dezamăgesc. Se și aude din vestiar că este foarte multă bucurie. Nu era neapărat mai rece domnul Pițurcă, dar nu am avut rezultate atât de bune“, a punctat Luis Nițu.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Masca obligatorie 24 de ore din 24 în Italia,...

Portul măştii a devenit obligatoriu 24 de...

ȘTIRI GdS

Ford produce la Craiova un SUV din gama „Performance”,...

Ford introduce în producție la Craiova primul SUV din categoria Ford Performance care se fabrică în Europa, Puma ST. Versiunea Puma ST este o mașină mai sportivă și mai puternică (200 cp) și este prima din secțiunea Performance fabricată în România. 10% din din volumul de producție Puma de la Craiova va fi din gama ST.

Cum a vrut Otokar să suspende licitaţia Craiovei pentru...

Licitaţia pentru achiziţionarea a 30 de autobuze electrice cu lungimea de circa 12 metri destinate transportului public din Craiova nu a fost suspendată. S-a prelungit doar termenul de depunere a ofertelor.

O femeie şi doi copii, morţi într-un apartament cuprins...

O femeie de 52 de ani şi doi copii de 3 şi 4 ani, pe care îi avea în grijă, au decedat într-un incendiu care a cuprins un apartament din Băileşti.

Care sunt costurile pentru pacienţii Covid internaţi la Infecţioase

Se face lumină în privinţa costurilor cu asistenţa medicală şi tratamentele necesare pentru pacienţii cu coronavirus. Gazeta de Sud a abordat subiectul...

Lecţii în aer liber la o şcoală din Craiova

Lecţii în aer liber la o şcoală din Craiova

CEO vrea să scape de centrala termică din Bariera...

Complexul Energetic Oltenia vrea să scape de Sucursala Electrocentrale Craiova II din Bariera Vâlcii. Aici se produce agentul termic primar pentru încălzirea...