21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova / Luis Nițu nu-i duce dorul lui Pițurcă: „Echipa este mai unită“

„U“ Craiova / Luis Nițu nu-i duce dorul lui Pițurcă: „Echipa este mai unită“

Tânărul atacant al Universității Craiova, Luis Nițu, autorul golului egalizator de la Ovidiu, s-a bucurat enorm după succesul cu FC Viitorul. Acesta a spus cu tărie că acum jucătorii Științei cred tot mai mult în titlu.

„Am început cam slab meciul, dar mă bucur pentru gol și pentru faptul că am câștigat. Suntem calificați matematic, dar mai avem două meciuri pe care trebuie să le câștigăm. Ne va aștepta un meci greu la Iași. Trebuie să rămânem concentrați și să luăm cele trei puncte. După o să ne gândim la meciul cu CFR Cluj de acasă. După aceste meciuri bune credem că putem câștiga campionatul“, a spus Luis Nițu.

Luis Nițu nu-l plânge pe Pițurcă și îl laudă pe Papură

Întrebat de atmosfera de la echipă, asta după ce din vestiarul Craiovei se auzea o mare zarvă, Luis Nițu a spus că lotul Universității este mult mai unit. Acesta a insinuat că jucătorii erau demoralizați în mandatul lui Victor Pițurcă, iar acum sunt mult mai dezinvolți.

„Da, echipa este mai unită acum, mai puternică și credem că putem obține multe victorii. De când a venit dânsul (Corneliu Papură – n.r.) suntem mai uniți. Avem mai multă încredere în noi și asta s-a văzut pe teren. Mă bucur că dânsul are încredere în mine și sper să nu-l dezamăgesc. Se și aude din vestiar că este foarte multă bucurie. Nu era neapărat mai rece domnul Pițurcă, dar nu am avut rezultate atât de bune“, a punctat Luis Nițu.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS