11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova / Sorin Cârţu: Mihai Roman are probleme cardiace!

„U“ Craiova / Sorin Cârţu: Mihai Roman are probleme cardiace!

Preşedintele formaţiei Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a dat o veste cât se poate de proastă suporterilor. „Sorinaccio“ a anunţat că atacantul craiovean Mihai Roman (27 de ani, 1.90 metri) are probleme cardiace şi nu a exclus ca acesta să-şi încheie activitatea de sportiv.

„Roman este oprit de la efort, are probleme cardiace. Trebuie să facă nişte investigaţii serioase. S-ar putea să fie ceva asemănător cu Ţucudean. Nu ştiu sigur. A mai avut şi înainte probleme, dar au apărut iarăşi după cantonament”, a spus Sorin Cârţu, la Oltenia TV.

Mihai Roman a făcut cantonamentul de iarnă alături de lotul condus de Corneliu Papură şi s-a antrenat normal. Atacantul n-a fost în lot pentru primul meci din 2020, cu Gaz Metan Mediaş, după ce i s-au descoperit nişte extrasistole la inimă. Roman continuă testele pentru a descoperi cât de gravă e problema.

Mihai Roman: Sper să nu fie ceva serios

„Este adevărat că mi s-au descoperit niște extrasistole. Vă dați seama, sper să nu fie nimic serios. Poate că este asemănător cu ceea ce a avut Țucudean, dar aștept rezultatele analizelor. Nu mă antrenez în acest moment, doar stau și aștept. Cu Țucudean nu am vorbit pentru că nici eu nu știu prea multe. Aștept și sper că pot reveni pe teren cât mai repede“, a spus Mihai Roman.

În prima parte a campionatului, Mihai Roman a jucat 819 minute şi a marcat 3 goluri.

Mihai Roman mai are contract cu Universitatea Craiova până pe 30.06.2020 şi este evaluat de Transfermarkt la 450.000 de euro.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS