11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalIanis Hagi, erou la Rangers după ce a adus toate punctele cu Hibernian

Ianis Hagi, erou la Rangers după ce a adus toate punctele cu Hibernian

Internaționalul român Ianis Hagi a devenit erou la noua sa echipă, Glasgow Rangers, după ce a marcat golul de trei puncte în partida susținută miercuri seară, pe teren propriu, în compania formației Hibernian. Vicecampioana Scoției s-a impus cu scorul de 2-1 și rămâne pe poziția secundă în clasament, cu 60 de puncte, la 7 lungimi în spatele liderului Celtic. Meciul a contat pentru etapa a 25-a din Premiership.

Hagi a marcat chiar golul de 2-1 în minutul 83 și a adus a 19-a victorie stagională pentru Rangers. Celelalt gol al noii echipe a lui Ianis a fost reușit de Edmundson, în minutul 45+2, în timp ce pentru oaspeți a punctat Hanlon (35).

Rangers: McGregor – Tavernier, Goldson, Edmundson, Barisic – Arfield, Davis, Hagi (’88, Kamara) – Aribo (’70, Stewart), Marelos, Kent (’81, Jones). Antrenor: Steven Gerrard.

Hibernian: Marciano – McGinn, Jackson (’75, McGregor), Hanlon, Stevenson – Whittaker, Omeonga – Boyle, Allan (’83, Horgan), Newell (’88, McNulty) – Doidge. Antrenor: Jack Ross.

De menționat că primul gol în tricoul scoțienilor a fost reușit chiar de ziua tatălui său, Gheorghe Hagi, care a împlinit astăzi 55 de ani.

Jucătorul român a fost pentru prima oară titular la Rangers, dar a fost înlocuit în minutul 87 cu Glen Kamara. Acesta a părăsit terenul în aplauzele suporterilor prezenți la stadion.

Citește și: SCMU Craiova își menține invincibilitatea și după jocul de la Mediaș

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS