17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Bancu încearcă să medieze scandalul dintre Peluza Nord și Pigliacelli

VIDEO / Bancu încearcă să medieze scandalul dintre Peluza Nord și Pigliacelli

-

Căpitanul Universității Craiova, Nicușor Bancu, s-a declarat încântat de rezultatul obținut în meciul cu Gaz Metan Mediaș. „Bancone“ crede că play-off-ul este aproape acum.

„Deocamdată ne gândim să prindem play-off-ul. Era un meci decisiv, pentru că mai sunt puţine etape şi trebuia să câştigăm, mai ales că jucam acasă. Mă bucur că am fost foarte montaţi, am reuşit să dominăm jocul dintr-un capăt în celălalt şi la final să obţinem cele trei puncte. Pot spune că avem cel mai bun mijloc din fotbalul românesc la ce jucători sunt acolo. Eu zic că Nistor, Mateiu şi Cicâldău sunt cei mai valoroşi mijlocaşi, sunt de echipa naţională şi sper să facem o treabă bună împreună. Bineînţeles că ne-a făcut fericiţi Cic. Nu contează cine a marcat. Poate nu o făcea Cic şi o făcea altul, important este că am reuşit victoria şi să fim sănătoşi“, a declarat Nicuşor Bancu.

Nicuşor Bancu: Avem nevoie atât de Mirko, cât şi de suporteri

Liderul alb-albaştrilor a mai spus că își dorește ca războiul din Peluza Nord și Mirko Pigliacelli să înceteze rapid. Bancu a subliniat că echipa are nevoie de ambele „elemente“ în tentativa sa de a cuceri un trofeu.

„Eu sunt mulţumit de ei (suporterii de la Peluza Nord – n.r.). Vin la fiecare meci şi ne susţin. Sper ca această problemă cu Mirko să se rezolve, pentru că avem nevoie atât de Mirko, cât şi de ei şi la final să ne bucurăm cu toţii de un trofeu. Am încercat să calmăm spiritele, dar nu s-a putat astăzi. Poate că uşor-uşor vor înţelege că avem nevoie de Mirko. Sperăm să-l primească din nou în sânul familiei. Cu timpul, dacă Mirko va avea evoluţii bune şi va merge la ei şi îşi va cere scuze, probabil că suporterii îl vor ierta, pentru că suntem oameni şi putem să ne înţelegem“, a declarat Nicuşor Bancu.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energie din cadrul CEO, reținut

Procurorii DNA-Secția de combatere a corupției l-au reținut pe...

ȘTIRI GdS