5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Bogdan Vătăjelu şi Corneliu Papură au prefaţat meciul cu Gaz Metan Mediaş

VIDEO / Bogdan Vătăjelu şi Corneliu Papură au prefaţat meciul cu Gaz Metan Mediaş

-

Universitatea Craiova a susţinut astăzi o conferinţă de presă la care au participat fundaşul Bogdan Vătăjelu şi antrenorul Corneliu Papură. Lait-motivul a fost confruntarea cu Gaz Metan Mediaş, prima oficială din 2020. Aceasta va avea loc vineri, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Disputa cu ardelenii este foarte importantă în economia accederii în play-off-ul Ligii I. Cei doi reprezentanţi ai Ştiinţei au declarat că echipa s-a antrenat foarte bine în această iarnă. Au subliniat că va face tot posibilul să câştige cele trei puncte cu Gaz Metan.

Corneliu Papură a explicat că s-ar putea ca împotriva ardelenilor să apară în teren şi atacantul Elvir Koljic. El este refăcut complet după accidentarea la coloană. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Nicuşor Bancu. Pe el o să-l vedem la lucru, probabil, în meciul de la FC Viitorul.

Ca o noutate, la echipă a revenit Kamer Qaka. Albanezul nu şi-a găsit un angajament convenabil în această iarnă.

Antrenorul Universităţii Craiova a mai declarat că Dan Nistor ar putea să nu fie singurul jucător cooptat în această iarnă. A spus că este posibil ca zilele următoare să mai apară jucători sub comanda sa. Papură nu a dorit să ofere mai multe amănunte.

Întrebat despre ce aşteptări are din partea fanilor contestatari, Corneliu Papură a spus că şi-ar dori ca suporterii să fie aproape de echipă. A punctat că numai împreună pot apărea rezultatele dorite. Mai mult, el a declarat că este dispus oricând să poarte o discuţie cu fanii contestatari.

Mai multe amănunte, în materialul video de mai sus.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce se întâmplă în creierul adolescenţilor care mănâncă junk...

O dietă bazată pe junk food poate provoca leziuni...

ȘTIRI GdS