21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPompierul - fotbalist Alin Chiliman vine la „Repriza de Sud“

Pompierul – fotbalist Alin Chiliman vine la „Repriza de Sud“

-

Sportul modelează oamenii, iar caracterele frumoase ies întotdeauna la suprafaţă. Un exemplu de om frumos este Alin Chiliman. El este invitatul emisiunii „Repriza de Sud“, ce va fi difuzată astăzi pe Radio Sud (97.4 FM).

Alin Chilliman are o poveste interesantă de viaţă, pe care o vom afla. „Chili“ este un fost fotbalist la „origini“ şi unul respectat în Dolj şi nu numai. Asta datorită talentului său, pe care, din păcate, nu a reuşit să-l concretizeze şi la nivelul primei ligi din România. A activat în Divizia B, C, D, şi acum, la 42 de ani, joacă fotbalul cu aceeaşi plăcere ca la început la Liga a V-a, la liderul seriei I, ACS Viitorul Giurgiţa.

Alin a cochetat şi cu fotbalul pe teren redus şi cu fotbalul de sală, având numeroase diplome şi trofee câştigate.

Alin Chiliman este totodată un salvator, fiind unul dintre pompierii importanţi ai Detaşamentului 1 Craiova.

Mai nou, Alin Chiliman, pompierul – fotbalist, s-a dedicat unui nou proiect. Din dorinţa de a da înapoi fotbalului măcar o parte dintre satisfacţiile trăite, a înfiinţat o şcoală de fotbal. Îi poartă numele şi de două luni a început instruirea unor puşti. Speră să-i vadă pe aceştia la un moment dat la echipele de top.

„Repriza de Sud“ va fi difuzată astăzi, de la ora 21.00, pe Radio Sud (97.4 FM). În cazul în care o rataţi, Gazeta de Sud vă va pune la dispoziţie înregistrarea, începând cu ora 22.00. Va fi însoţită şi de un articol.

„Repriza de Sud“ se difuzează în fiecare zi de luni şi de joi, de la ora 21.00, pe Radio Sud (97.4 FM).

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS