10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPandurii Târgu Jiu şi-a reluat pregătirile. Vezi programul gorjenilor!

Pandurii Târgu Jiu şi-a reluat pregătirile. Vezi programul gorjenilor!

Divizionara secundă Pandurii Târgu Jiu şi-a reluat astăzi pregătirile în vederea susţinerii returului de campionat. Antrenorul Călin Cojocaru a avut 23 de jucători la primul antrenament, desfăşurat pe stadionul „Municipal“. La reunire au fost prezenţi majoritatea jucătorilor care au făcut parte din lot şi turul Ligii a II-a. Singurii absenţi au fost cei cărora clubul le-a permis să se pregătească cu alte formaţii. Reamintim totodată că finalul anului 2019 Pandurii Târgu Jiu s-a despărţit de Robert Lică. Bogdan Vişan, Paul Chiş, Iulian Dinu şi Ioan David.

S-au împrumutat de jucători

La capitolul noutăţi, oficialii gorjeni anunţă că au venit câţiva fotbalişti ce vor fi împrumutaţi de la echipe precum FCSB, Rapid sau Clinceni. Unii s-au pregătit deja sub comanda antrenorului Călin Cojocaru. Este vorba de Aurel Pîrciu (mijlocaş, de la FCSB), Matei Babaua (fundaş, de la Rapid). Alexandru Achiriloaei (portar, de la Rapid) şi Bogdan Ilie (mijlocaş, de la Academica Clinceni). Printre noutăţi se numără şi portarul Cătălin Iovicin şi Robert Goşa, fost fundaş al echipei Pandurii, ultima dată la Naţional Sebiş.

„Se ştie că Pandurii nu poate transfera jucători cu experienţă deocamdată. Până când se va rezolva situaţia de la club ne bazăm doar pe fapte concrete. Adică pe jucătorii tineri, pe care îi putem aduce”, a subliniat antrenorul Călin Cojocaru (foto dreapta).

Pandurii, cantonament pe plan local

Programul de pregătire al echipei Pandurii cuprinde o săptămână de reacomodare la efort pe plan local. Pe 27 ianuarie jucătorii olteni vor efectua vizita medicală. În intervalul 3–12 februarie este programat un stagiu centralizat la Târgu Jiu.

În privinţa jocurilor amicale, trupa lui Călin Cojocaru a perfectat deja şase teste, toate la Târgu Jiu, după cum urmează: 18 ianuarie: Vulturii Fărcăşeşti, 25 ianuarie: CSO Filiaşi, 29 ianuarie: Viitorul Dăeşti, 1 şi 8 februarie: FC Hunedoara, 12 februarie: CSM Slatina.

Pandurii Târgu Jiu ocupă locul 19, ultimul din clasamentul Ligii a II-a. Gorjenii vor debuta în returul campionatului pe teren propriu, în compania echipei CSM Reşiţa. Disputa este programată pe 22 februarie, de la ora 11.00.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS