11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRămâne Alexandru Ioniţă? „Bulgarul“ e prins între Universitatea Craiova şi Rapid

Rămâne Alexandru Ioniţă? „Bulgarul“ e prins între Universitatea Craiova şi Rapid

Alexandru Ioniţă nu mai intră în calculele Universităţii Craiova. Gruparea olteană ar putea să rămână totuşi cu el pe cap şi în partea secundă a campionatului. S-a tot vorbit despre interesul echipelor Astra Giurgiu şi FC Rapid pentru „Bulgar“. Ambele s-au oferit să-l împrumute până în vară, ceea ce însemna că oltenii scapau de plata salariului.

Pancu îi dă ultimatum lui Alexandru Ioniţă

Daniel Pancu, tehnicianul Rapidului era convins de sărbători că „fiul Giuleştiului“ va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 10. Miza pe faptul că Alexandru Ioniţă va pune umărul la promovarea echipei sale în Liga I. Astăzi, la reunirea Rapidului, Pancu nu mai este deloc aşa sigur că-l înrolează pe Ioniţă. Acesta a spus că pretenţiile financiare sunt prea mari pentru clubul său.

„E mai complicată situația lui Ioniță. Sunt cerințe financiare pe care Rapid, din Liga a 2-a, nu le poate onora în acest moment. Este un jucător pe care mi-l doresc foarte mult, dar mai are câteva zile pentru a rezolva această situaţie. Atlfel trebuie să ne reorientăm“, a declarat antrenorul Rapidului la reunire.

Randamentul nu a fost cel aşteptat de olteni

Reamintim că Universitatea Craiova l-a împrumutat pentru un an pe Alexandru Ioniţă de la CFR Cluj, având opţiune de cumpărare. A plătit pentru el 100.000 de euro şi în vara lui 2020, dacă randamentul este mulţumitor, poate achita diferenţa până la un milion ca să-l păstreze definitiv. Acest lucru este puţin probabil, pentru că „Bulgarul a jucat doar 213 minute şi nu a marcat în Liga I. A înscris o singură dată, în Cupă, la Voluntari.

Cota de piaţă a „Bulgarului“ este de 450.000 de euro.

Alexandru Ioniţă avea un salariu de 20.000 de euro pe lună la CFR Cluj. La Universitatea Craiova a acceptat 10.000 de euro pe lună, în ideea că va juca şi se va relansa.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS