14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalManchester United a urcat pe 5, sub privirile a 73.271 spectatori (video)

Manchester United a urcat pe 5, sub privirile a 73.271 spectatori (video)

-

Cu Marcus Rashford și Juan Mata foarte inspirați astăzi, Manchester United s-a impus cu scorul de 4-0 în fața ultimei clasate Norwich în etapa 22 din Premier League. Jocul s-a desfășurat pe „Old Trafford“, în fața a 73.271 spectatori și a contat pentru etapa a 22.

A fost doar 1-0 la pauză, asta pentru că oaspeții s-au descurcat bine în apărare. Golul care a deschis drumul spre victorie a fost reușit de Rashford. Acesta a împins mingea cu vârful piciorului în poartă, de la 3 metri, după o centrare de pe dreapta, din colțul careului mare, la bara a doua, a lui Mata (28, 1-0).

La reluare, „diavolii“ au beneficiat de un penalti, dictat după o intrare a portarului asurpa lui Brandon Williams. Lovitura de pedeapsă și-a asumat-o Rashford, care a transformat cu emoții, șutul său la colțul din dreapta fiind atins cu mâna de Krul (52, 2-0).

Manchester United nu a luat piciorul de pe accelerație

Nici nu au pus bine mingea la centru, că oaspeții au scos din nou mingea din plasă. De data aceasta Anthony Martial, care a reluat cu capul, de la 7 metri, o centrare de pe dreapta (54, 3-0).

Rezultatul final l-a stabilit Mason Greenwood, cu un șut pe jos, de la 17 metri (76, 4-0).

Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Williams – Fred, Matic – Pereira (71, Greenwood), Mata, Rashford (59, D. James) – Martial (80, A. Gomes). Antrenor: O. G. Solskjaer.

Norwich: Krul – Aarons, Zimmermann, Hanley (80, J. Lewis), Byram – Tettey, Vrancic (65, Amadou) – Buendia, McLean, Cantwell – Idah (65, O. Hernandez). Antrenor: D. Farke.

În urma acestui succes Manchester United ocupă locul 5 în Premier League, cu 34 de puncte. În etapa viitoare, „diavolii roșii“ vor evolua împotriva liderului. Meciul cu Liverpool va avea loc duminică, 19 ianuarie, de la ora 18.30, pe „Anfield Road“.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS