19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiniște și multă muncă în cantonamentul alb-albaștrilor din Antalya

Liniște și multă muncă în cantonamentul alb-albaștrilor din Antalya

-

Plecați de marți din Bănie, jucătorii Universității Craiova au avut parte de un program foarte încărcat în aceste zile scurse din cantonamentul din Antalya. Corneliu Papură și ajutoarele sale au instalat liniștea și voia bună în sânul echipei și nu i-au menajat deloc pe fotbaliști.

Nicușor Bancu, refăcut complet din câte de se pare, și colegii săi au avut parte de câte două antrenamente zilnic pe pământ turcesc. Primul are loc dimineața, de la 10.30, iar cel de-al doilea după amiază, de la ora 17.00. S-a lucrat foarte mult fizic, alb-albaștrii având acces și la sala de forță a hotelului „The Land of Legends Kingdom“.

De menționat că înaintea fiecărei ședințe de antrenament, Alex Cicâldău și ceilalți au parte de câteva minute de vizionare cu ce urmează să se lucreze.

Un alt lucru ce trebuie subliniat este legat de terenul de antrenament. Alb-albaștrii au exclusivitate pe terenul principal al bazei Arcadia, aflat la 4 km distanță de „cartierul general“, acesta fiind considerat cel mai bun din zonă.

Un alt amănunt important este că în Antalya nu a plouat de loc. Au fost 15 grade zilnic și vremea se anunță bună în continuare.

Mâine, primul amical

Jucătorii Universității Craiova vor începe mâine dimineață și seria partidelor de verificare.  Primul test este programat de la ora 10.30 – ora României. Oponentă va fi formaţia Eintracht Braunschweig, o grupare fondată pe 15 decembrie 1895, care a cochetat în trecut cu primele două scene ale Germaniei. În prezent ocupă locul 4 din eşalonul trei, iar managerul Marco Antwerpen (48 ani) are la dispoziție un lot evaluat de Transfermarkt la 6.480.000 de euro.

Celelalte patru partide de verificare pe care le vor susţine băieţii lui Corneliu Papură se vor desfăşura după următorul program:
-17 ianuarie: FC Aarau (locul 7 în liga secundă din Elveţia);
-18 ianuarie: Pogon Szczecin (locul 4 în prima ligă din Polonia);
-23 ianuarie;Zaglabie Lubin (locul 10 în prima ligă din Polonia);
-24 ianuarie: AC Wolfsberger (locul 4 în prima ligă din Austria).

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS