13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova îi face cu ochiul și lui Constantin Budescu

Universitatea Craiova îi face cu ochiul și lui Constantin Budescu

Universitatea Craiova a dat o lovitură importantă pe piața transferurilor săptămâna trecută, când a obținut semnătura lui Dan Nistor. După aducerea căpitanului lui Dinamo, conducătorii olteni pregătesc noi „tunuri“ pe piața transferurilor. Unul dintre fotbaliștii foarte apreciați din țară, Constantin Budescu (30 ani), se află în vizorul Științei. „Budi“ a recunoscut că a primit „bezele“ din Bănie și, se pare, că ar pleca de la Astra dacă oltenii știu cum să pună problema.

„Nu ştiu ce se va întâmpla, vom vedea. Sunt echipe bune în campionatul românesc şi pot merge şi acolo, de ce nu… le ştiţi şi voi… (îi sunt enumerate FCSB, CFR Cluj şi Craiova – n.r.) Vezi că le ştii? Mai sunt și alte echipe“, a spus Budescu, la Telekomsport.

Dacă Budescu ar fi dispus să vină în Bănie, oficialii Universității Craiova trebuie să-i ofere lui Ioan Niculae, patronul Astrei, prețul corect. Altfel, Niculae, unul dintre cei mai bogați oameni din România, exclude despărțirea de Budescu și chiar și de Tamaș, și el un fotbalist ofertat de olteni.

„Budescu nu pleacă, nici vorbă! Gabriel Tamaş nu se duce nici la Craiova, nici în Israel, nicăieri. N-am cui să îi cer 3 milioane de euro. Oamenii aceştia s-au angajat la mine la nişte treburi, pe banii ăştia mulţi – puţini care sunt la Astra. Avem de câştigat campionatul. Nu pleacă nicăieri niciunul şi nu mai am ce să aduc. Ăştia sunt”, a declarat Ioan Niculae.

Cota de piață a lui Constantin Budescu este de 4.000.000 de euro. El are contract cu Astra până pe 30.06.2021.

Citește și: Mihai Rotaru pare să se fi resemnat. Merge înainte cu Papură?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS