10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPavel Badea: Dacă îi iei căpitanul lui Dinamo înseamnă că ai putere

Pavel Badea: Dacă îi iei căpitanul lui Dinamo înseamnă că ai putere

Fostul mare fotbalist al Băniei, Pavel Badea, laudă reuşita conducerii actuale a Universităţii Craiova pentru transferul lui Dan Nistor, de la Dinamo. Director al Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Bădiţă consideră că această mutare este ca „o palmă“ dată eternului rival.

„Aducerea lui Nistor este o lovitură de imagine, care a estompat din supărare şi nemulţumiri. E clar că dacă îi iei căpitanul lui Dinamo înseamnă că ai putere. Este o lovitură de imagine extrem de interesantă pentru echipă, în contextul în care înainte transferurile se făceau pe axă inversă. Acum este un fel de reparaţie morală în timp. E o palmă dată celor de la Dinamo prin aducerea celui mai bun şi mai reprezentativ jucător al lor, căpitan de echipă în momentul transferului. Sper să confirme.Altfel oltenii vor fi extrem de exigenţi cu el şi prin prisma declaraţiilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Însă e clar că am transferat un fotbalist, nu doar un jucător“, a declarat Pavel Badea, pentru GdS.

Speră să se stingă divergenţele dintre Pigliacelli şi contestatarii săi

Acesta a comentat şi pe tema tensiunilor dintre suporterii de la Peluza Nord şi portarul Mirko Pigliacelli. Badea consideră că Universitatea are nevoie de el, chiar dacă în prima parte a campionatului a mai făcut şi greşeli.

„Pigliacelli trebuie să joace şi să demonstreze că este foarte bun. Suporterii ar trebui să înţeleagă că jucătorii sunt şi ei oameni şi că sunt supuşi greşelilor. Oamenii care muncesc, mai şi greşesc. Să nu uităm ce a făcut el pentru noi. Trebuie să punem în balanţă părţile pozitive şi cele negative.Dacă facem asta observăm că el are mai multe părţi pozitive“, a spus conducătorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Pavel Badea a vorbit şi pe tema împrumutului lui Carlos Fortes în Maroc. Reamintim că el a fost cedat până la vară la formația Ittihad Tanger (locul 15, penultimul, în prima ligă).

„Îi dorim multă baftă acolo. Din nefericire nu a reuşit să se impună la noi. Presiunea şi-a pus amprenta asupra lui. Spun asta pentru că la Fortes putem vorbi despre nereuşite la nivel personal“, a comentat Pavel Badea.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS