20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalEdi Iordănescu a declinat propunerea Universității Craiova

Edi Iordănescu a declinat propunerea Universității Craiova

Dorit cu ardoare la cârma echipei de către oficialii Universității Craiova, Edi Iordănescu s-a văzut nevoit să refuze oferta, tentantă de altfel. Tehnicianul formației Gaz Metan Mediaș a declinat propunerea oltenilor și a explicat decizia pe pagina sa de Facebook.

Iată răspunsul oferit de Edi Iordănescu:

„Salut. Cred că e momentul să clarific niște lucruri:

1.Sunt legat contractual, dar și sentimental de Gaz Metan și de Mediaș. Sunt dator moral băieților să duc la capăt munca și lupta alături de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut în noi și ne-au susținut joc de joc. Sunt dator conducerii care, de când am venit, mi-a dat putere de decizie totală și necondiționată la nivelul echipei. În concluzie, merg mai departe pe drumul pe care sunt.

2.Craiova nu mai este de mult doar o echipă. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor român cred că și-ar dori ca într-o zi să aibă posibilitatea să antreneze Craiova. Iar eu nu fac excepție! Cred că la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal îl reprezintă publicul și iubirea lui extremă pentru echipă și culori. Am fost în mai multe momente ca și adversar al Craiovei și am trăit un sentiment unic. Nici nu îmi pot imagina ce ar însemna să reprezint culorile Craiovei… Un titlu cu Craiova înseamnă că ți-ai asigurat iubire pt eternitate. Poate intr-o zi…

3.Între mine și patronul Mihai Rotaru există o relație deja lungă de amiciție și deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent, foarte bine organizat și cu o dragoste imensă și necondiționata pentru echipă. Vreau să-i multumesc pentru interesul profesional arătat de-a lungul timpului și să-i urez baftă, mai puțin pe 31 ianaurie!“, a notat Edi Iordănescu.

Ținând cont de acest răspuns, oficialii Științei se vor reorienta spre un alt antrenor. Pe lista conducătorilor olteni se mai află Cristiano Bergodi și Marius Șumudică. Cele mai mari șanse le are italianul, pentru că este liber de contract.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS