Acasă Sport Fotbal Adrian Petre: Totul depinde de noul antrenor

Adrian Petre: Totul depinde de noul antrenor

-

După plecarea selecționerului Mirel Rădoi la naționala de seniori a României, juniorii U21 încă așteaptă înlocuitorul acestuia, care să-i ajute să obțină o nouă calificare notabilă la turneele finale.

Adrian Petre, atacantul României U21, este de părere că viitorul naționalei ține foarte mult de noul antrenor pe care Federația Română de Fotbal îl va numi. Petre este încrezător că rezultatele obținute alături de Mirel Rădoi pot fi egalate, deși este foarte greu.

„Am reușit să câștigăm trei meciuri la scoruri foarte mari în această grupă, dar totul depinde de noul antrenor pe care îl vor pune cei din Federație, sperăm să aleagă cât mai bine. Speram că da (n.red. despre repetarea performanțelor de la Euro U21 2019), dar va fi foarte greu, pentru că am ridicat ștacheta foarte sus”, a declarat Adrian Petre la Digi Sport.

România U21 se află pe locul doi în clasamentul grupei 8 din preliminariile Euro U21 din anul 2021, la cinci puncte în spatele liderului Danemarca.

Citește și: Început bun, final dezastruos. Oltenii au de recuperat 11 puncte în retur

ȘTIRI VIDEO GdS

Google publică rapoarte detaliate privind deplasarea persoanelor

Google a publicat, astăzi, o primă versiune a rapoartelor privind mobilitatea populației în contextul pandemiei COVID-19. Aceste rapoarte oferă date privind schimbările în mobilitatea...