17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCSM Slatina a realizat primul transfer al iernii

CSM Slatina a realizat primul transfer al iernii

CSM Slatina, vicecampioana de iarnă a seriei a 3-a, din Liga a III-a, a realizat astăzi primul transfer al iernii. Gruparea slătineană a ajuns la un acord cu fostul fotbalist al Vediţei Coloneşti, Cătălin Doman.

Jucătorul originar din Drobeta Turnu Severin a evoluat, în decursul carierei, pentru FC Argeş, echipă sub culorile căreia a debutat în Liga I, CS Mioveni, Rapid Bucureşti, ACS Poli Timişoara. De asemenea, acesta a avut şi o experienţă în străinătate, la formaţia azeră Khazar Lankaran, sub comanda tehnicianului român Mircea Rednic.

„Este un jucător pe care-l cunosc de mult timp. L-am adus la vârsta de 13 ani la FC Argeş, iar la 18 ani a debutat în Liga I. Este cunoscut drept un jucător capricios, dar este un talent mare. Chiar şi aşa, nu a performat la nivelul la care trebuia, având în vedere calităţile tehnice pe care le are. Sunt convins, cu o pregătire fizică bună, ne va ajuta foarte mult”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

Cheile Grădiştei, a doua casă

La fel ca şi în anii precedenţi, trupa lui Mihai Ianovschi se va deplasa în prima lună a anului următor la Cheile Grădiştei. Acolo, vor participa la un prim cantonament din această iarnă.

CSM Slatina se va reuni pe data de 15 ianuarie, urmând ca, după două săptămâni de pregătire pe plan local, să facă deplasarea într-un stagiu centralizat de zece zile. La revenirea în localitate, trupa slătineană va da startul meciurilor amicale în vederea abordării returului.

CSM Slatina a încheiat cu succes turul, având o linie de clasament identică cu a celor de la Progresul Spartac, care ocupă primul loc la golaveraj. Zece victorii, patru egaluri şi o singură înfrângere a înregistrat echipa slătineană după 15 etape

Returul actualului sezon al Ligii a III-a va începe pe data de 7 martie.

Poate te interesează şi: Juniorii lui Vali David au obţinut locul 3 la Trofeul „Gheorghe Ola“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS