12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPandurii Târgu Jiu a pierdut la Timișoara cu „ajutorul“ arbitrului

Pandurii Târgu Jiu a pierdut la Timișoara cu „ajutorul“ arbitrului

Pandurii Târgu Jiu a fost la un pas să contabilizeze un punct din confruntarea susținută astăzi, în Banat, dar arbitrul central a fluierat ușor un penalti în prelungiri. Gorjenii au pierdut, scor 0-1, cu ASU Poli Timișoara, la capătul unui meci cu final tensionat, cele două echipe fiind la un pas de o bătaie generală. Meciul a contat pentru etapa 21 din Liga a II-a.

Gorjenii s-au apărat eroic

Bănățenii au dominat prima repriză și și-au creat ocazii de gol prin Axente (’20), Mera (’22), Zabun (’31) și Cherecheș (’37). Singura fază de poartă a gorjenilor i-a aparținut lui Ciobanu, care a fost finalizat cu un șut de la 8 metri, reținut de Murariu.

În repriza secundă fotbalul a fost destul de „fragmentat“ și cu destule cartonașe galbene. De consemnat a fost intervenția de sub bară a lui Mihai Cotolan o minge trimisă cu capul de Vidrășan (’46). Mihai Cotolan s-a opus apoi unui șut al lui Mera, după mai multe driblinguri ale acestuia (’61). Cea mai mare ocazie s-a consumatîn minutul 77, când Scutariu a șutat puternic de la 30 de metri, iar mingea a zguduit transversala.

Pandurii, învinși în minutul 90+7

În minutele de prelungire arbitrul reșițean Dorin Petru Voina a indicat o lovitură de pedeapsă după o fază confuză. Spiritele s-au încins la marginea terenului după ce Nicolae Cotolan a spus ceva, iar băncile celor două echipe s-au încăierat. A fost eliminat unul dintre membrii staff-ului gorjean, în timp ce Cristian Scutaru a primit cartonașul galben. Până la urmă Mircea Axente a executat lovitura dwe pedeapsă cu un șut în stânga jos (’90+7). Centralul a flueirat apoi finalul întâlnirii, pecetluind destinația punctelor.

ASU Poli: Mutariu – C. Jurj, Scutaru, Mera, Cherecheş – Dros, Vidrăsan – C. Popescu (’77, F. Trip), Ignea, Zabun (’72, Ad. Ungureanu) – Mir. Axente. Antrenor: Octavian Benga.

Pandurii: Mih. Cotolan – P. Chiş, Oiţă, D. Ciobanu, Nic. Cotolan – Rob. Bratu, Pisc (’57, Al. Dinu-Ivănescu) – Cuţitoiu, Peia, P. Popescu – Cornicioiu. Antrenor: Călin Cojocaru.

Cartonașe galbene: Mircea Axente, Cristian Scutariu / Gabriel Oiță, Octavian Pisc, Alex Cuțitoiu, Alex Dinu.

Au arbitrat: Dorin Petru Voia (Reșița) – Mihai Marian Ionescu (Suseni),Gheorghiță Bălan (Pitești); Mircea Ardelean (Arad).

Observatori: Vasile Marc (Cluj), Traian Marcu (Sibiu).

Vezi programul / rezultatele din etapa 21 a Ligii a II-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS