13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVali Mihăilă, în echipa etapei a 19-a. „Un adevărat pericol“

Vali Mihăilă, în echipa etapei a 19-a. „Un adevărat pericol“

LPF a anunţat astăzi echipa etapei a 19-a din Liga I. Din primul unsprezece face parte şi mijlocaşul Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, autorul primului gol din partida cu FC Botoşani. Interesantă este caracterizarea primită din partea reprezentanţilor LPF, pe care o găsiţi mai jos.

Iată cum arată unsprezecele etapei a 19-a în viziunea LPF:

PORTAR:


Răzvan Pleşca (Gaz Metan / 37 de ani / 19 jocuri) – A făcut un nou meci mare. Datorită celor șase intervenţii decisive, Gaz Metan a izbutit o victorie extrem de importantă în lupta pentru un loc în play-off.

FUNDAŞI:


Mateo Susic (CFR Cluj / 29 de ani / 9 jocuri) – A urcat de multe ori în ofensivă, dintr-o astfel de fază reuşind şi pasa decisivă la golul marcat de CFR.
Paulo Vinicius (CFR Cluj / 35 de ani / 10 jocuri) – Pe lângă jocul fără greşeală din defensivă, a marcat singurul gol al meciului. A fost a noua reuşită a brazilianului în tricoul grupării clujeni.
Gabriel Tamaș (Astra / 36 de ani / 12 jocuri, FOTO) – A readus aminte de fundașul neînfricat din trecut. Este liderul defensivei pe care fosta campioană îl caută de mult timp.
Mihai Velisar (Gaz Metan / 21 de ani / 18 jocuri) – A izbutit o nouă pasă decisivă, a treia în ediţia curentă, în care mai are în cont şi două goluri marcate. Este unul dintre tinerii care s-au impus pe prima scenă în acest sezon.

MIJLOCAŞI:


Petrişor Petrescu (FC Hermannstadt / 26 de ani / 18 jocuri) – A marcat pentru a doua rundă la rând, golul său contribuind la un nou punct scos de sibieni. A bifat meciul cu număriul 50 în CASA Liga 1, toate în tricoul grupării ardelene.
Ricardo Grigore (Dinamo / 20 de ani / 7 jocuri) – Folosit de Duşan Uhrin în linia de mijloc, a avut o evoluţie lăudabilă. A înscris primul său gol din acest sezon.
Ovidiu Popescu (FCSB / 25 de ani / 16 jocuri) – A depus un efort consistent la centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi şi a pus bazele fazelor ofensive iniţiate de roş-albaştri.
Valentin Mihăilă („U“ Craiova / 19 ani / 13 jocuri) – Un adevărat pericol pentru apărarea lui FC Botoșani. Continuă forma bună din ultimele etape. Trei goluri, o pasă decisivă şi un penalti scos sunt realizările tânărului jucător oltean în ediţia curentă.
VEZI CE A DECLARAT MIHĂILĂ DUPĂ MECIUL CU BOTOŞANI!

ATACANŢI:

Florin Tănase (FCSB / 24 de ani / 15 jocuri) – Folosit vârf, a fost cel mai bun jucător de pe teren. A transformat penaltiul scos tot de el. A ajuns la 50 de goluri marcate în 183 de jocuri disputate în principala competiţie internă.
Slavko Perovic (Dinamo / 30 de ani / 8 jocuri) – A înscris pentru a treia rundă la rând, de astă dată din penalty. A devenit jucător de bază în echipa bucureşteană.

ANTRENORUL ETAPEI:

Bogdan Andone (Astra / 44 de ani) – A făcut din Astra o echipă cu adevărat de temut. În actuala formulă, giurgiuvenii vor avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru titlu.

Citeşte şi: Rezultatele meciurilor din etapa a 19-a din Liga I. Vezi clasamentul!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS