11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Elitelor U17 / Juniorii de la "GP" Craiova au surclasat bănățenii de la LPS (Update - video, foto)

Liga Elitelor U17 / Juniorii de la „GP” Craiova au surclasat bănățenii de la LPS (Update – video, foto)

-

Echipa de juniori Under 17 a Academiei „Gică Popescu” s-a impus categoric, scor 7-1, în partida susținută astăzi, pe stadionul „Aripile”. Victimă i-a fost formația similară a clubului LPS Banatul Timișoara. Partida a contat pentru etapa 21, ultima din acest an de la Liga Elitelor U17.


Oaspeții au deschis scorul prin Daniel Colompar (’13, 0-1).


Craiovenii au restabilit egalitatea prin Denis Prunaru. Acesta a reluat cu capul, de la 5 metri, o centrare venită din stânga, de la Adrian Vlad (’15, 1-1).


Oltenii au intrat în avantaj grație lui Andrei Grigorie. A primit o minge la limita offsideului și a reușit să șuteze imparabil de la 14 metri (’20, 2-1).


Mirel Neață s-a evidențiat în minutul 31. A driblat patru adversari și a finalizat cu o „scăriță” de la 15 metri (’31, 3-1).

Și în repriza secundă a „plouat” cu goluri

Academia a început bine și după pauză. Și-a majorat avantajul prin Eduard Udrea, după o acțiune și un assist al lui Mirel Neață (’51, 4-1).


În minutul 59 craiovenii au beneficiat și de un penalti, obținut de Gheorghe. Din păcate, Adrian Vlad a șutat telefonat și portarul a respins.
Adrian Vlad s-a revanșat puțin mai târziu, când a înscris cu o reluare din interiorul careului (’73, 5-1).


Apoi s-a făcut 6-1 după ce Eduard Calițoiu a profitat de o respingere greșită a portarului. Acesta a împins mingea în plasă de la 2 metri (’78, 6-1).


Rezultatul final l-a stabilit Andrei Pîrvu, care a marcat cu poarta goală. Asta după ce a driblat portarul, în urma unei pase excelente oferită de Florea (’88, 7-1).


„GP” Craiova: Mihai Afrim – Octavian Urdu, Eduard Calițoiu, Alex Trușcă, Denis Prunaru – Mirel Neață, Andrei Grigorie, Eduard Udrea, Andrei Dinu – Adrian Vlad, Florentin Gheorghe. Au mai intrat: Andrei Pîrvu, Andei Oană, Gabriel Florea, Raoul Faur, Valentin Căpățână. Antrenor: Ionuț Cimpoeru.


LPS Banatul: Norel Mitucă – Mihai Beucă, Brandon Denelean, Cosmin Pau, Iadran Iancovici – Daniel Colompar, Cristian Bădrăgan, Marian Șerban, Daniel Grigoroiu – Armand Kakavand, Eduard Balea. Au mai intrat: Marcu Tudor, Cristian Cincă. Antrenor: Călin Rosemblum.


Au arbitrat:
Mihai Croitoru – Andrei Dumitrașcu, George Mărginean (toți din Vâlcea).


Academia „Gică Popescu” încheie anul pe locul 6, cu 31 de puncte.

Citește și: Liga Elitelor U19 / Academia „Gică Popescu” a zdrobit-o pe LPS Banatul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS