5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalQaka şi Ivanov au petrecut 30 de minute în „sufletul” suporterilor

Qaka şi Ivanov au petrecut 30 de minute în „sufletul” suporterilor

-

Jucătorii Universităţii Craiova, Kamer Qaka și Antoni Ivanov au fost prezenţi astăzi la magazinul oficial din Electroputere Park Mall şi au fost la dispoziţia suporterilor timp de o jumătate de oră. Cei doi au oferit autografe, s-au pozat cu fanii şi au vândut bilete pentru meciul cu FC Hermannstadt. Partida este programată duminică, de la ora 19.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Sunt fericit de fiecare dată când sunt în mijlocul suporterilor. Este o plăcere să fac parte din această echipă şi să fiu înconjurat de atâţia oameni. Noi jucăm fiecare meci la victorie şi dăm totul pe teren, indiferent de adversar. Le luăm pas cu pas pe fiecare, iar următoarea pe listă este Hermannstadt. Am văzut gazonul şi arată foarte bine. Atâta timp cât gazonul este bun şi nu are probleme, şi jocul nostru va fi la fel”, a spus Kamer Qaka.

Ivanov, emoţionat în prezenţa fanilor

„Este o senzaţie aparte de fiecare dată când mă întâlnesc cu suporterii. Este normal ca toată lumea să vrea titlul. Noi muncim la fiecare antrenament şi vom încerca să îi facem fericiţi. Am văzut gazonul în poze şi în video şi arată foarte bine. Echipa are calitate şi mai mult ca sigur vom juca mult mai bine pe acest gazon”, a declarat Antoni Ivanov.

Preţurile biletelor pentru meciul cu FC Hermannstadt sunt următoarele: Peluze = 15 lei, Tribuna 2 = 30 lei, Tribuna 1 = 40 lei, VIP = 100 lei.

Citeşte şi: Oficial / FRF a anunţat plecarea lui Cosmin Contra de la naţională

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

Un șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

ȘTIRI GdS