9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalScor de maidan în Liga Elitelor. „U” Craiova U19 s-a distrat cu Timișoara

Scor de maidan în Liga Elitelor. „U” Craiova U19 s-a distrat cu Timișoara

Echipa de juniori U19 a Universității Craiova s-a impus la scor duminică dimineață, în duelul cu LPS Banatul Timișoara. Trupa lui Nelu Petrișor a învins cu scorul de 9-1 și astfel și-a respectat statutul de favorită. Partida de pe stadionul „Aripile”, din Craiova a contat pentru etapa a 19-a de la Liga Elitelor.

Jocul a fost la discreția Craiovei, care a marcat pentru prima dată încă din minutul 8, prin David Țiculeasa. Gabriel Viespe a dublat avantajul echipei sale la scurt timp, în minutul 14, pentru ca Tudor Negrea (15) să înscrie al treilea gol pentru Universitatea. Până la pauză, scorul a căpătat proporții. Răzvan Nițuică (28) și Denis Guță (31) au realizat scorul primei reprize, 5-0.

„Măcelul” a continuat și în repriza a doua

Jucătorii lui Nelu Petrișor au continuat să se distreze pe teren și în repriza secundă. Chiar dacă soarta partidei era decisă încă din primele 45 de minute, craiovenii au continuat să înscrie pe bandă rulantă. Negrea (55), Bacriz (65), Toader (72) și din nou Guță (74) au înscris pentru olteni în partea secundă. Tismonar a reușit golul de onoare pentru oaspeți, în minutul 54. S-a încheiat 9-1 pentru Universitatea Craiova, care a acumulat 31 de puncte după 19 runde.

Universitatea Craiova U19: Poenaru – Pisică, Rezeanu, Mitran, Pătulea – Guță, Toader, Negrea – Nițuică, Țiculeasa, Viespe. Antrenor: Nelu Petrișor.
Au mai intrat: Stanca, Polifron, Delcea, Badea, Bacriz.

Au arbitrat: Cătălin Columbeanu – Marius Bobe, Daniel Neagu.

În următoarea etapă, Universitatea Craiova se va deplasa la Bihorul Oradea.

Articol scris de Tibi Cocora

Poate te interesează și: Voleibaliștii lui Pascu, evoluție fantastică în meciul cu Dinamo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS