29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarius Baciu, ridicat de mascaţi după ce ar fi aranjat mai multe meciuri

Marius Baciu, ridicat de mascaţi după ce ar fi aranjat mai multe meciuri

Marius Baciu, antrenorul lui Turris-Oltul Turnu Măgurele, a fost reținut de trupele speciale SIAS. Asta s-a produs direct de la meciul echipe teleormănene de astăzi! Turris a câștigat cu scorul de 3-2 partida susţinută în Colentina, pe terenul Juventus, împotriva Sportului Snagov. Gruparea ilfoveană a condus la pauză cu scorul de 2-0, dar formaţia teleormăneană a revenit şi s-a impus cu 3-2. Pentru pariori a fost un meci de tip 1 pauză – 2 final, cu o cotă uriaşă.

Imediat după finalul partidei, Baciu a fost băgat într-o încăpere a stadionului din Colentina de forțele de ordine, care au venit cu mandat. După câteva minute, fostul fotbalist al Stelei a fost urcat în dubă.

Tehnicianul a avut un comportament extrem de reținut în timpul partidei de astăzi, indicațiile fiind date mai mult de secundul său.

Marius Baciu a fost numit pe banca lui Turris în urmă cu trei etape, după plecarea lui Florin Bratu.

De-a lungul carierei, acesta a antrenat echipe precum Voința Sibiu, Pandurii Târgu Jiu, Unirea Alba Iulia, Șimleu Silvaniei, Poli Iași, SC Bacău, Academica Argeș, Concordia Chiajna și Voința Turnu Măgurele. 

Articolul scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: Fotbal feminin / România a fost zdrobită de Elveţia în preliminariile Euro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS