10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / Voluntari - „U“ Craiova, scor 1-4. Așa mai merge!

Cupa României / Voluntari – „U“ Craiova, scor 1-4. Așa mai merge!

Universitatea Craiova a reușit să se califice în sferturile de finală ale Cupei României, după o victorie „liniștită“ în Ilfov. Alb-albaștrii s-au impus în această seară, în optimi, cu 4-1 pe terenul lui FC Voluntari, într-un meci controlat în totalitate. Toate golurile au fost marcate alb-albaștri, mai exact de Vali Mihăilă (’12, ’20), Cicâldău (’53 – penalti), Ioniță (’74), respectiv Martic (’32 – autogol).

GdS v-a ținut la curent cu evoluția scorului și momentele importante, pe care le regăsiți mai jos.

Final: FC Voluntari – „U“ Craiova 1-4.

Min. 89: Popescu a intervenit bine la o centrare de pe stânga. De la margine s-au arătat 2 minute de prelungire.

Min. 78: schimbare la Voluntari: intră Căpățână în locul lui leasă la Voluntari. Schimbare și la Craiova: Qaka i-a lăsat locul lui Cosic.

Min. 76: Popescu respinge în corner un șut bun al lui Benzar de la 17 metri.

Min. 75, 1-4: goooolll Craiova – Alex Ioniță a reușit să trimită în poartă de la 3 metri, după o centrare venită de pe stânga.

Min. 74: Leasă a văzut cartonașul galben.

Min. 72: a doua înlocuire la Știința – Koljic solicită să fie schimbat din cauza unei dureri la spate. Nicușor Bancu îi ia locul.

Min. 72: Simonovki a reluat cu capul de la 6 metri, dar Popescu s-a opus.

Min. 67: Jucătorii Craiovei au reușit să obțină doar un corner, după ce Bărbuț, Koljic și Mihăilă nu au reușit să reia din poziții foarte bune.

Min: 63: a doua schimbare la Voluntari: Papazoglou i-a luat locul lui Signorelli.

Min. 63: Martic a fost blocat in extremis de Armaș, care a acordat corner.

Min. 59: Bărbuț nu a cadrat bine dintr-o poziție ună, iar șutul său a trecut pe lângă poartă.

Min. 57: Armaș a văzut cartonașul galben pentru un fault asupra lui Mihăilă.

Min: 56: prima schimbare și la Voluntari: Ion Gheorghe a intrat în locul lui Costin.

Min. 53, 1-3: gooooolll Craiova: Cicâldău a transformat cu siguranță lovitura de pedeapsă și a mărit avantajul Științei.

Min. 52: penalti pentru Craiova, după o ținere a lui Laidouni asupra lui Tiago Ferreira. Jucătorul gazdelor vede și galben.

Min. 50: Leasă a pătruns în careu pe dreapta și a șutat puternic la colțul scurt, dar „Popică“ a fost la post.

Min. 49: prima schimbare la „U“ Craiova: Nițu îi cedează locul lui Elvir Koljic.

Partida a fost reluată.

Min. 45: arbitrul nu lasă niciun minut de prelungire și fluieră sfârșitul primei reprize. Voluntari – Craiova 1-2.

Min. 35: Ioniță a centrat de pe dreapta, din lovitură liberă, pentru Ferreira, care a reluat excelent cu capul, dar portarul a reușit să respingă în corner.

Min. 32, 1-2: Simonovski l-a păcălit pe Martic, care a reluat nefericit, în propria poartă o centrare venită pe jos din partea dreaptă.

Min. 30: Laurențiu Popescu a blocat excelent un șut al lui Costin.

Min. 26: Mihăilă este greu de oprit în această seară. L-a întors pe Leasă la 14 metri și a șutat puternic, dar a ieșit un corner.

Min. 23: Luis Nițu a fost surprins în poziție de ofside.

Min. 20, 0-2: goooollll Craiova – Vali Mihăilă a fpcut dubla, finalizând cu latul, de la 3 metri o acțiune la care au mai participat Cicâldău, Martic și Bărbuț.

Min. 19: Laidouni a șutat pe lângă poartă din marginea careului de 16 metri.

Min. 15: defensiva olteană a bâlbâit un balon, Simonovski a profitat de neimplicarea lui Bălașa, a preluat, a fost întârziat de Popescu, mingea a ajuns apoi la Bezar, dar șutul acestuia a fost blocat de Bălașa.

Min. 12, 0-1: gooooool Craiova – Vali Mihăilă a reușit o acțiune superbă și a finalizat cu o minge plasată în colțul din dreapta al porții.

Min. 11: Craiova pare să fi câștigat centrul terenului, dar rămâne să găsească și breșele în defensiva ilfoveană.

Min. 8: Ioniță a centrat din corner, de pe dreapta, dar faza a rămas fără urmări.

Min. 4: cele două formații s-au tatonat până acum.

A început partida.

„U“ Craiova întâlneşte în această seară, de la ora 21.00, pe stadionul „Anghel Iordănescu“ din Ilfov, pe FC Voluntari. Partida contează pentru optimile de finală ale Cupei României şi va fi transmisă în format live-text de GdS.

Formațiile de start:

FC Voluntari: 1. Bojidar Mitrev – 4. Mircea Leasă, 3. Igor Armas, 5. Julio Rodriguez, 32. Milan Kocic – 17. Franco Signorelli, 25. Nicolas Gorobsov, 93. Aissa Laidouni – 98. Cristian Costin, 70. Marko Simonovski, 97. Daniel Benzar.
Rezerve: 12. Victor Rîmniceanu – 6. Constantin Nica, 2. Cosmin Achim, 11. Mihai Căpățână, 8. Ion Gheorghe, 99. Claudiu Bortoneanu, 9. Athanasios Papazoglouu.
Antrenor: Cristiano Bergodi.

„U“ Craiova: 1. Laurențiu Popescu – 27. Ivan Martic, 33. Mihai Bălașa, 2. Tiago Ferreira, 5. Bogdan Vătăjelu – 31. Alex Ioniță, 10. Alex Cicâldău, 14. Kamer Qaka – 22. Cristi Bărbuț, 38. Luis Nițu, 28. Vali Mihăilă.
Rezerve: 13. Mirko Pigliacelli – 15. Uros Cosic, 11. Nicușor Bancu, 17. Ștefan Baiaram, 19. Elvir Koljic, 7. Mihai Roman, 20. Goran Zakaric.
Antrenor: Victor Pițurcă.

Partida FC Voluntari – „U“ Craiova îl va avea la centru pe Iulian Călin (Ştefăneşti – Argeş). Acesta va fi ajutat la cele două linii de George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel – Argeş) şi Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa – Prahova), iar de la margine de rezerva Cătălin Popa (Piteşti – Argeş).

Observator pentru arbitraj a fost numit Alexandru Deaconu (Bucureşti), în timp ce pentru joc a fost delegat Ciprian Paraschiv (Iaşi).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS