Acasă Sport Fotbal Derbiul „U“ Craiova - Dinamo se mută la Severin

Derbiul „U“ Craiova – Dinamo se mută la Severin

-

Incertitudinea care planează asupra montării în timp util a noului gazon pe stadionul „Ion Oblemenco“ în vederea susţinerii derbiului „U“ Craiova – Dinamo i-a determinat pe oficialii clubului din Bănie să recurgă la o decizie de compromis. Astfel, conducerea Ştiinţei a emis un comunicat în care anunţă că întâlnirea din cadrul etapei a 15-a, programată luni, 4 noiembrie, de ora 20.30, se va disputa pe stadionul „Municipal“ din Severin.

Redăm mai jos comunicatul integral al clubului:

„Cu „câinii” la Severin. Cu toate promisiunile făcute de cei implicați, meciul cu Dinamo București este practic imposibil să se desfășoare pe stadionul ‘Ion Oblemenco’. Astfel, pentru a pregăti cum trebuie organizarea meciului, clubul Universitatea Craiova face următoarele precizări:
-Abonații și suporterii care au achiziționat deja bilete sunt așteptați oricând la oricare dintre punctele de vânzare ale clubului pentru a intra în posesia unei invitații într-un loc similar din Stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin. Cei care au achiziționat deja bilete pot opta și pentru varianta în care li se returnează banii.
-Abonații clubului Universitatea Craiova care doresc să beneficieze în mod gratuit de transport dus-întors la meci trebuie să se prezinte până vineri, 1 noiembrie 2019, la unul dintre punctele de vânzare pentru înscrieri.

Biletele pentru Universitatea Craiova – Dinamo București pot fi achiziționate de la toate punctele de vânzare ale clubului (magazinul oficial, magazinul mobil și Sala Polivalentă), de la partenerii Eventim.ro și online. De asemenea, biletele pot fi achiziționate și de la casa de tichete a stadionului ‘Municipal’ din Drobeta Turnu Severin, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 19:00.

Împreună răpunem ‘câinii roșii’ în cel mai așteptat meci al rundei cu numărul 15 din Liga I. Închide televizorul și vino la Severin alături de alb-albaștri“, se precizează în comunicatul clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS