10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalTricolorii U18 au pierdut amicalul cu Slovacia de la Buftea

Tricolorii U18 au pierdut amicalul cu Slovacia de la Buftea

Naționala U18 a României a pierdut la limită, scor 1-2, amicalul disputat astăzi la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, în compania Slovaciei.

Oaspeții au intrat în avantaj la pauză după golul marcat în minutul 41 de căpitanul Suslov, care a șutat la colțul scurt din interiorul careului.

La pauză, selecționerul Daniel Oprescu a efectuat trei schimbări, iar jocul tricolorilor s-a schimbat în bine. În ciuda faptului că Ianis Stoica a lovit bara (’55), slovacii s-au desprins la două goluri după reușita lui Javro (’57).

Patru minute mai târziu, Ianis Stoica a redus din diferență și tot el putea restabili egalitatea în minutul 72, dar a irosit o lovitură de la 11 metri.

România: Tătaru – Iana (’18, Pascu), Tălmaciu, Vita, Ștefanovici – Perianu, Szondi (’46, Bako Casiadi) – Stoica, Bratu (’46, Bani), Vasluian (’58, Bălan) – Suciu (’46, Tănasă).

Slovacia: Kukucha – Geschwandter, Redeky, Sivon, Selecky (’74, Stefancin) – Balasz – Repa (’53, Javro), Piliar, Csaba (’81, Szetei), Suslov – Olejnik (’74, Kohut).

Cel de-al doilea joc dintre cele două formații se va disputa joi, 24 octombrie, de la ora 11.00, tot la Buftea.

Citește și: Liga a IV-a Dolj / 45 de goluri s-au înscris în etapa a 9-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS