11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalTibi Bălan, înlocuitorul lui Adrian Bogoi la Pandurii Târgu Jiu

Tibi Bălan, înlocuitorul lui Adrian Bogoi la Pandurii Târgu Jiu

Rezultatele dezastruoase de până acum i-au determinat pe conducătorii de la Pandurii Târgu Jiu să regândească formula tehnică. Astfel, Adrian Bogoi (46 de ani) a fost pus pe liber, în locul său fiind numit mult mai tânărul Tiberiu Bălan (foto, 38 de ani). Acesta din urmă și-a luat treaba în serios încă din această după-amiază, când a condus primul antrenament pe noul stadion „Municipal“. De altfel, debutul lui Tibi Bălan pe banca gorjenilor va coincide cu inaugurarea noii baze sportive din Târgu Jiu. Pandurii Târgu Jiu întâlnește vineri, de la ora 18.00, pe Universitatea Cluj.

„Ne-am despărţit pe cale amiabilă de Adrian Bogoi. El şi-a făcut datoria faţă de club, în cei doi ani, perioadă în care a trebuit să formeze vreo trei echipe. A făcut o treabă bună în acest timp, dar lucrurile nu au mai mers aşa bine în debutul actualului sezon. Nu aveam voie să pierdem la Snagov. Oricum, eu îi mulţumesc că a acceptat să lucreze la noi în condiţii vitrege, cu numeroase restanţe salariale. Îşi va primii banii de îndată ce în conturile clubului vor intra sumele datorate de acţionari. Noi i-am oferit lui Bogoi postul de şef al Centrului de Copii şi Juniori de la Pandurii, dar el a refuzat şi a zis că preferă să meargă acasă, la Târgovişte. Îi mulţumim pentru tot“, a declarat conducătorul clubului, Marin Condescu, pentru liga2.ro.

Tibi Bălan nu are experiență

„Acum începe o nouă etapă pentru noi, cu Tibi Bălan. Va fi un nou început pentru Pandurii, chiar dacă noul antrenor va avea o misiune dificilă. Trebuie să ne salvăm de la retrogradare, iar, până în iarnă, până când trebuie să mizăm pe acelaşi lot, sper să aducem ceva puncte“, a completat Condescu.

Sub comanda lui Adrian Bogoi, Pandurii s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă a sezonului 2017/2018, apoi, în ediţia 2018/2019 a Ligii 2, formaţia gorjeană s-a salvat de la retrogradare tot spre final, când a încheiat pe locul 15. Bogoi predă echipa pe antepenultimul loc, cu 7 puncte strânse în 13 etape.

La rândul său, Tiberiu Bălan, originar din Ocna Mureş, va fi la a treia experienţă ca antrenor. El le-a mai antrenor pe FC Voluntari II şi Axiopolis Sport Cernavodă, ambele din Liga a III-a.

Contactat telefonic de GdS, Tibi Bălan a transmis că preferă să vorbească într-un cadru organizat despre misiunea sa de la Pandurii.

Citește și: Liga a IV-a Dolj / 45 de goluri s-au înscris în etapa a 9-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS