13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalIsraelienii nu-l mai vor pe Fortes. Cârţu: „Se pare că se întoarce la noi“

Israelienii nu-l mai vor pe Fortes. Cârţu: „Se pare că se întoarce la noi“

-

Transferul atacantului Carlos Fortes de la Universitatea Craiova, la FC Ashod (locul 6 în Israel) a picat. Cele două cluburi se înţeleseseră, Ştiinţa îşi recupera banii daţi la Mediaş pe lusitan, adică 200.000 de euro. Israelienii bătuseră palma cu Fortes pentru un salariu anual de 100.000 de euro. Carlos urma să semneze ieri seară, conform impresarului Bogdan Apostu, citat de gsp.ro, un contract pe un an, plus opțiune de prelungire încă două sezoane.

Afacerea a căzut din pricina celui de-al doilea impresar al fotbalistului de 24 de ani, cel din Portugalia. Acesta a cerut trei ani fermi de contract, iar oficialii lui Ashdod au refuzat. Cum ieri a fost ultima zi de transferuri în Israel, Carlos Fortes a fost trimis în România.

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a confirmat faptul că portughezul revine în Bănie. Acesta nu a dorit să intre în amănunte.
„Se pare că Fortes se întoarce la noi. Nu au căzut de comun acord la tot, dar nu intru în amănunte“, a spus Cârţu, pentru GdS.

Revenirea lui Fortes îl va pune în dificultate pe Victor Piţurcă. Antrenorul îşi luase deja gândul de la atacantul portughez:
„A fost opţiunea lui să plece, nu era obligat (….) Normal că postul lăsat liber de Fortes este rezolvat. A revenit Koljic, plus că mai este şi Ivan, Mihai Roman. Mai sunt şi alţi puşti de care se leagă speranţele noastre pentru viitor. Postul este asigurat, altfel nu ar fi plecat Fortes“.

Citeşte şi: Gaz Metan – „U“ Craiova / Alb-albaştrii promit reabilitarea la Mediaş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dr. Simona Frăsie, o poveste de film: Medicina, o...

“Ce vrei să te faci când vei fi mare?”...

ȘTIRI GdS