16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - FCSB / Oficialii Ştiinţei pot striga „sold out” (UPDATE)

„U“ Craiova – FCSB / Oficialii Ştiinţei pot striga „sold out” (UPDATE)

UPDATE: S-au vândut toate biletele pentru derbiul Universitatea – FCSB.

Ştire iniţială:

Derbiul etapei a 9-a din Liga I, „U“ Craiova – FCSB, se va juca în mod sigur cu casa închisă.

Interesul a fost foarte mare pentru jocul de duminică, 15 septembrie, de la ora 21.00, de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Dovadă stă repeziciunea cu care s-au dat biletele puse în vânzare joia trecută. Astăzi, la ora 16.30, mai erau disponibile doar 80 de tichete la Tribuna I.

„Până la ora 18.00 cu siguranţă se vor vinde“, a punctat unul dintre reprezentanţii Ştiinţei, pentru GdS.

De menţionat că oaspeţii au solicitat 250 de bilete pentru suporterii din Capitală.

Modificări importante pentru abonaţi odată cu derbiul „U” Craiova – FCSB

Un aspect de menţionat este legat de faptul că fanii oaspeţi nu vor mai sta de acum înainte lângă Peluza Nord, ci lângă Sud. Din acest motiv, pentru securitatea tururor abonaţilor din „zona salvării“, conducătorii Universităţii Craiova a anunţă o modificare importantă.

„Din motive de securitate, zona destinată suporterilor oaspeți se va muta la Tribuna I, între Tribuna VIP și Peluza Sud (sectoarele 18 și 19), începând de la meciul cu FCSB. Abonații noștri vor avea destinate locurile tot la Tribuna I, însă sectoarele 1 și 2, între Peluza Nord și Tribuna VIP.

Facem un apel către toți abonații Tribunei I. Să se prezinte în timp util la magazinul oficial din Electroputere Parc Mall sau cel mobil din Piața „Mihai Viteazul” pentru preschimbarea abonamentelor. De asemenea, duminică, 15 septembrie 2019, în intervalul orar 17:00 – 20:00, vom avea o casă specială la Sala Polivalentă pentru abonații Tribunei I care nu și-au preschimbat abonamentele. Locurile sunt identice din punct de vedere simetric față de Tribuna VIP. Program magazin oficial: zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00. Program magazin mobil: zilnic, în intervalul orar 10:00 – 19:00. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon: 0351.404.900. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la stadion!”, se precizează în comunicatul Universităţii Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS