10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„Satelitul” Craiovei mai are de așteptat până la prima victorie

„Satelitul” Craiovei mai are de așteptat până la prima victorie

Universitatea II Craiova nu a reușit să treacă peste începutul mai slab de sezon nici după etapa a treia. Oltenii au fost învinși vineri seară, scor 1-3, de formația Cetate Râșnov, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a, din Liga a 3-a.

„Juveții” au deschis scorul în minutul 16, prin Ionuț Popescu, care l-a învins pe portarul advers cu o lovitură de cap din centrul careului de șase metri. Replica oaspeților a venit imediat, iar Laicu a restabilit egalitatea în minutul 21, după ce a rămas nesupravegheat în careul alb-albaștrilor. Cu cinci minute înainte de pauză, Cetate Râșnov a trecut în avantaj, după o învălmășeală în careul lui Preduț. Portarul Craiovei se afla întins pe teren în momentul în care Dobre a înscris, motiv pentru care banca gazdelor a protestat insistent la decizia centralului. Golul a fost validat în cele din urmă, iar la pauză s-a intrat cu formația oaspete în avantaj.

Partea secundă a debutat cu alb-albaștri în atac. Elevii lui Adrian Iencși au ratat din toate pozițiile în ultimele 45 de minute și nu au reușit să înscrie golul egalizator. Mai mult de atât, în minutul 90+2, Andrei Gavrilă a închis tabela cu golul de 3-1.

Universitatea II Craiova: Preduț – Petre, Hreniuc, Ispas (’74, Toader), Juncu (’38, Borța) – Dobre, I. Popescu, Țegle, Trancă – Danciu, Oct. Popescu. Antrenor: Adrian Iencși.

Cetate Râșnov: Mutu – Poverlovici, Marin, Dobre, Beroiu (’69, Lupuleț) – Moraru, Drugă, Laicu, Staicu (’88, Botea) – Vîrlan, Strătilă (’79, Gavrilă). Antrenor: Florin Dârvoreanu.

Cartonașe galbene: Toader ’77 / Vîrlan ’43, Drugă ’55, Marin ’62.

Au arbitrat: Alin Gheorghe (Ploiești) – Mircea Rusu (Prahova), Alexandru Chioibașu (Ploiești).

Observatori: Louis Moisescu (Severin), Viorel Nicolescu (Videle).

În etapa viitoare, Universitatea II Craiova va evolua în deplasare, pe terenul celor de la CS Sporting Roșiori. Meciul este programat sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17.00.

Articol scris de Tibi Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS