5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDouă derbiuri olteneşti în C4

Două derbiuri olteneşti în C4

Formaţiile doljene CSO Filiaşi şi FCU Craiova se vor înfrunta vineri, de la ora 17.00, pe stadionul „Municipal“ din Severin, în etapa a 3-a din Liga a III-a, seria 4. Arena de pe malul mehedinţean al Dunării găzduieşte de regulă jocurile lui FCU, însă de data aceasta gazdă va fi gruparea din Filiaşi, care nu şi-a prelungit cu câteva zile lucrările de la stadionul „Ştefan Nanu“. Ambele combatante vin după victorii în primele două etape, aşa că duelul se anunţă interesant.

„În etapa a 5-a, a doua de acasă cum ar veni, vom juca la Filiaşi, pe stadionul nostru, şi abia aşteptăm“, a punctat preşedintele lui CSO Filiaşi, Florin Spânu, pentru GdS.

De menţionat că într-un joc de pregătire, susţinut pe stadionul „Aripile“ din Craiova, FCU s-a impus cu 6-2 în faţa lui CSO Filiaşi.

Partida CSO Filiaşi – FCU Craiova va fi arbitrată de Mircea Ardelean (Arad), ajutat de Ioan Daniel Humita (Armeniş) şi Alexandru Ilie (Bocşa), Observatori au fost desemnaţi Daniel Demetrescu (Vâlcea) şi Sorin Sergiu Găman (Târgu Jiu).

În seria a 4-a mai sunt trei formaţii din Oltenia şi toate vor juca sâmbătă, de la ora 17.00. Două luptă chiar între ele, Gilortul Târgu Cărbuneşti – Flacăra Horezu, în timp ce Viitorul Dăeşti primeşte vizita formaţiei LPS Cetate Deva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS