3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U” Craiova l-a transferat la limită pe sârbul Uros Cosic

„U” Craiova l-a transferat la limită pe sârbul Uros Cosic

Oficialii Universităţii Craiova au anunţat luni seară, cu doar 30 de minute înainte de închiderea perioadei de transferuri, prin intermediul paginii de facebook a clubului, că s-a ajuns la o înţelegere cu fotbalistul Uros Cosic, ultima dată la Aek Atena.

„Cu 30 de minute înainte să se închidă perioada de transferuri, Uroš Ćosić a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 3 ani, cu opțiune de prelungire pe încă un an și este noul nostru fundaș central”, se arată în comunicatul Științei.

Cosic este născut pe 24 octombrie 1992 în Belgrad, Serbia, are 1.88 metri și evoluează pe postul de fundaș central. Acesta și-a început cariera la Red Star, în Franța, de unde a fost transferat la doar 17 ani de CSKA Moscova. De asemenea, acesta a mai îmbrăcat și tricourile echipelor Pescara, Frosinone și Empoli, toate din Italia.

Campion al Greciei cu AEK Atena, Uros Cosic are 28 de apariții în tricoul elenilor în sezonul trecut. Alături de AEK, a înfruntat sezonul trecut în Liga Campionilor formații precum Bayern Munchen, Ajax Amsterdam și Benfica Lisabona.

Cota pe piață a lui Uros Cosic este de 600.000 de euro.

Articol scris de Tiberiu Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS