10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Acasă Sport Fotbal Ivan Martic şi-a făcut loc în echipa etapei

Ivan Martic şi-a făcut loc în echipa etapei

0
Ivan Martic şi-a făcut loc în echipa etapei

Universitatea Craiova se poate lăuda încă o dată cu prezenţa unui jucător în cel mai bun unsprezece al etapei. Ivan Martic, unul dintre cei mai activi şi mai apreciaţi jucători ai Ştiinţei, a fost introdus de către LPF în echipa rundei a 3-a din Liga I.

Martic a început meciul pe bancă şi a intrat în locul lui Ştefan Vlădoiu (accidentat) în minutul 25. A oferit mai multe centrări utile, dintr-una Mihai Roman reuşind să şi înscrie golul victoriei cu Chindia Târgovişte.
Ivan Martic a acordat un interviu pentru site-ul clubului din Bănie, în care a explicat ce înseamnă pentru el Universitatea Craiova şi ce aspiraţii are în tricoul alb-albastru. Interviul îl puteţi urmări mai sus, în format video.

Echipa etapei în viziunea membrilor LPF:

PORTAR
Roland Niczuly (Sepsi / 23 de ani / 3 jocuri) – Intervenţiile sale, mai ales cele din prima repriză, au fost decisive în stabilirea rezultatului final. Prinde pentru a doua oară echipa etapei.

FUNDAŞI
Ivan Martic („U“ Craiova / 28 de ani / 3 jocuri) – Este în mare formă în acest început de sezon. Urcările sale în atac i-au pus în dese rânduri pe adversari în dificultate. A reuşit pasa de gol la singura reuşită a meciului.
Mike Cestor (CFR Cluj / 27 de ani / 2 jocuri) – S-a integrat rapid în sistemul gândit de Dan Petrescu. Runda trecută a înscris, iar acum a scos penaltiul în urma căruia clujenii au marcat singurul gol al meciului.
Bogdan Ţîru (Viitorul / 25 de ani / 3 jocuri) – Căpitanul liderului a fost la înălţime! A marcat un gol şi şi-a coordonat echipa spre a 100-a victorie în Liga I.

MIJLOCAŞI
Ştefan Ashkovski (FC Botoşani / 27 de ani / 3 jocuri) – A fost omul meciului! A pasat decisiv la ambele goluri, graţie cărora FC Botoşani a bifat prima victorie din istoria clubului în faţa „roş-albaştrilor”.
Andrei Ciobanu (Viitorul / 21 de ani / două jocuri) – A făcut o mare risipă de efort. A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din acest start de campionat. Deşi este eligibil U 21, se află deja la al cincilea sezon pe prima scenă.
Ovidiu Horşia (Poli Iaşi / 18 ani / 3 jocuri) – Este unul dintre jucătorii tineri care au impresionat în acest start de sezon. Runda precedentă a pasat decisiv, iar în etapa a 3-a a marcat primul său gol în Liga 1.
Valentin Gheorghe (Astra / 22 de ani / 3 jocuri) – Dan Alexa l-a titularizat în toate cele trei meciuri, iar tânărul jucător al giurgiuvenilor i-a răsplătit încrederea cu al doilea gol din acest sezon.

ATACANŢI
Adrian Bălan (Poli Iaşi / 29 de ani / 3 jocuri) – Sub conducerea lui Teja, vârful transferat de la FC Voluntari şi-a regăsit forma din perioada în care impresiona în tricoul ilfovenilor. A marcat pentru a 30-a oară, meciul cu Academica fiind al 100-lea în prima ligă.
Abdel Omrani (CFR Cluj / 26 ani / 2 jocuri) – A continuat şi în campionat forma bună arătată în preliminariile UCL. A înscris pentru a 20-a oară în principala competiţie internă din România.
Denis Alibec (Astra / 28 de ani / 3 jocuri) – A făcut cel mai bun meci din acest sezon! A pus multă presiune pe apărarea adversă, iar dintr-o astfel de fază a reuşit cel de-al 54-lea gol în principala întrecere internă din România.

ANTRENORUL ETAPEI:

Marius Croitoru (FC Botoşani / 38 de ani) – Cu un joc ofensiv rapid și cu o apărare exactă a speculat la maximum lipsa de prospețime a roș-albaștrilor. Echipa sa se anunță a fi un adversar redutabil pentru toate rivalele.