10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv - Andrei Burlacu: Muncesc zilnic pentru a mă întoarce acasă

Exclusiv – Andrei Burlacu: Muncesc zilnic pentru a mă întoarce acasă

Universitatea Craiova întâlnește duminică, de la ora 18.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe nou promovata Chindia Târgoviște, partida contend pentru etapa a 3-a din Liga I. În lotul dâmbovițenilor se află și doi jucători ai Științei, mijlocașii Andrei Burlacu și Ovidiu Bic, împrumutați de olteni în ideea de a juca și crește valoric.

„Am trecut prin momente dificile“

GdS a stat de vorbă cu unul dintre ei, mai exact cu Andrei Burlacu (22 de ani), fotbalist privit la un moment dat ca o mare speranță, dar care a intrat într-un con de umbra. „Burli“ a afirmat că nu-i va fi ușor deloc să vină pe „Ion Oblemenco“ în postura de rival. Acesta este convins că se va întoarce mai puternic după împrumutul acesta.

„Va fi un sentiment neobișnuit pentru mine, ca rival, deoarece mă voi întoarce acasă, unde am crescut și unde am trăit cele mai frumoase momente. Am adus Cupa în Bănie după 25 de ani și am făcut suporterii fericiți după mult timp. Sunt mâdru că numele meu se află scris în istoria recentă a Craiovei“, a spus Burlacu.

„Muncesc zilnic pentru a mă întoarce acasă mai puternic. Am trecut prin momente dificile, sunt conștient că am avut o scădere din punct de vedere sportiv și mental. În acele momente aveam nevoie de sprijin și de încredere, dar nu am primit acest lucru. Am realizat doar prin ceea ce fac eu de zi cu zi că mă poate aduce înapoi la o forma sportivă excelentă și la parametrii maximi. La Chindia mi-am propus să fiu cel mai bun jucător, să ajut echipa să rămână în primul eșalon“, a completat Andrei Burlacu.

Crede că Știința o va elimina pe Honved

Fotbalistul de 22 de ani a menționat că nu ratează meciurile Universității Craiova și a punctat că este sigur că trupa lui Papură va trece de Honved, în Liga Europa.

„Sunt la curent cu tot ce se întâmpla la Craiova. Ultimul meci l-am urmărit pe tablet. A fost un rezultat de egalitate, dar cred că băieții noștri vor tranșa calificarea în favoarea lor în meciul retur, de acasă, în fața propriilor suporteri. Mi-e de Craiova, mi-e dor de tot ce înseamnă Universitatea Craiova“, a încheiat Andrei Burlacu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS