14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova, cu un pas și jumătate în spatele Oradei

Baschet / SCMU Craiova, cu un pas și jumătate în spatele Oradei

SCMU Craiova și CSU Oradea era capul de afiș al etapei a 4-a din Top 10 LNBM, dar cele două echipe nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor și au oferit un joc mai mult anost decât spectaculos, cu puține puncte și multe ratări. În sala „Ion Constantinescu“, Oradea s-a impus pe merit în fața grupării din Bănie cu scorul de 70-53 și astfel a rămas pe prima poziție în clasament.

Craiova a făcut sâmbătă seară poate cel mai slab joc al său din acest sezon, totalizând la final doar 53 de puncte. Nu asta a fost problema principală, ci modul în care jucătorii au tratat fiecare fază în parte și cum s-au gestionat momentele importante. Primul și ultimul sfert au fost un dezastru pentru olteni, aducând pe tabelă, atenție, doar șase puncte! Practic SCMU a înscris 12 puncte pe parcursul unei reprize, ceea ce este mult sub așteptări!

Diferență de valoare vizibilă

În sferturile doi și trei s-a mai recuperat din handicap, au apărut și câteva trițe ale lui Nikolic și Palmi, dar imposibilul nu a putut fi transformat în posibil. Tarolis s-a descurcat de minune sub panou, iar Richard și Holt de la trei puncte au irosit orice șansă a Craiovei de a mai obține ceva. La final, Oradea a câștigat fără prea mari bătăi de cap, scor 70-53 și rămâne în lupta cot la cot cu UBT Cluj în fruntea clasamentului.

Donatas Tarolis a fost cel mai bun om de pe teren, cu 15 puncte și 6 recuperări. Kris Richard l-a urmat cu 14 puncte. De partea cealaltă, doar Dimitrije Nikolic (12 puncte) și Topias Palmi (11 puncte) au fost în double-digits.

Următorul meci pentru SCMU Craiova este o restanță pe teren propriu cu Dinamo București, programată marți, 14 martie, de la ora 20:00. Disputa va avea loc în Sala Polivalentă.

Citește și: Monica Niculescu a pierdut încă din primul tur de la Indian Wells

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS