5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / Prea tare UBT! SCMU Craiova a pierdut duelul de la Cluj

Baschet / Prea tare UBT! SCMU Craiova a pierdut duelul de la Cluj

SCMU Craiova nu a avut prea multe şanse în deplasarea de la Cluj. Formaţia din Bănie a pierdut în Ardeal în faţa campioanei României cu scorul de 84-65 la capătul unui meci controlat în totalitate de gazde. Partida a contat pentru etapa a 12-a din Liga Naţională de Baschet Masculin.

Meciul a început cum nu se putea mai rău pentru olteni, care s-au văzut conduşi încă de la primele secunde de joc. Alb-albaştrii nu au putut opri atacurile rapide ale ardelenilor, precum nici aruncările destul de bune din afara semicercului. Clujenii s-au desprins imediat în meci, iar la finele primelor 10 minute scorul era 25-14. În actul al doilea, craiovenii au mai revenit şi chiar s-au apropiat şi la şase puncte, doar că timeout-ul lui Silvăşan i-a revigorat pe clujeni, care şi-au refăcut avantajul consistent. La cabine s-a intrat cu o diferenţă de 13 puncte în favoarea gazdelor, scor 44-31.

Ardelenii au ştiut să ţină de scor

Despre repriza secundă nu sunt foarte multe de spus, pentru că oltenii au alergat în gol după revenire, în timp ce ardelenii au ştiut cum să gestioneze minutele rămase. 21-18 a fost tot pentru UBT în actul al treilea, iar victoria era la doar 10 minute distanţă. Craiova a încercat să mai reducă din diferenţă şi s-a apropiat la 10 puncte cu 8 minute rămase de disputat. Campioana nu s-a odihnit prea mult şi a început din nou să adune puncte, astfel încât să-şi asigure un final liniştit. S-a încheiat 84-65 pentru UBT Cluj, iar SCMU Craiova a încheiat anul cu 6 victorii şi patru eşecuri.

Pentru SCMU Craiova a fost ultimul meci din campionat de anul acesta, dar urmează pe 28 şi 29 partidele cu Laguna Bucureşti şi Athletic Constanţa, din Cupa României.

Citeşte şi: Volei (f) / SCMU Craiova se deplasează la Piteşti cu gândul la cele trei puncte

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS