10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetNimic nu merge în campionat! SCMU a cedat la o posesie în meciul de la Mureș

Nimic nu merge în campionat! SCMU a cedat la o posesie în meciul de la Mureș

Dacă în FIBA Europe Cup victoriile curg pe bandă rulantă pentru SCMU Craiova, în campionat situația e destul de complicată. Baschetbaliștii olteni au pierdut, miercuri seară, pe terenul formației Tg. Mureș, cu scorul de 75-73 și astfel au înregistrat cel de-al treilea eșec din patru meciuri disputate în LNBM.

Meciul a fost echilibrat în toate cele 40 de minute și s-a mers din aproape în aproape. Primul set a fost câștigat de alb-albaștri, scor 18-15, dar la cabine gazdele au intrat în avantaj după un sfert secund excelent, mai ales în defensivă (19-11). În partea secundă, Craiova a încercat să reintre în meci și a câștigat ultimele două sferturi, dar insuficient pentru a câștiga și partida. S-a încheiat 75-73 pentru mureșeni, care complică, cel puțin pentru moment, situația Craiovei în campionat.

Jonathan Person a fost omul meciului cu 23 de puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări. Goran Gajovic a terminat în double-double, 13 puncte și 13 recuperări. Din tabăra Craiovei, Giordan Watson a fost cel mai bun jucător, cu cu 18 puncte și 9 pase decisive.

Pentru SCMU Craiova va urma un nou meci în campionat, doar că de această dată pe teren propriu, cu Sibiu. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

Citește și: SCMU Craiova a rămas cu victoria mare din tur! Fenerbahce continuă în CEV Cup

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS