15.6 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetMichalis Kakiouzis, dezamăgit de defensivă: „Am făcut o treabă foarte proastă!“

Michalis Kakiouzis, dezamăgit de defensivă: „Am făcut o treabă foarte proastă!“

SCMU Craiova a pierdut meciul restant cu CSM CSU Oradea, scor 80-91, iar la finalul partidei, antrenorul oltenilor, Michalis Kakiouzis, s-a arătat dezamăgit de defensiva formației sale.

„Am avut în față o echipă foarte bună, cu mulți jucători buni, experimentați și nu am jucat cum ar fi trebuit în apărare. Au înscris 91 de puncte pe terenul nostru, ceea ce e dezamăgitor. Sigur că au aruncat foarte bine de la 3 puncte, dar eram pregătiți pentru asta și am făcut o treabă foarte proastă. Când nu joci bine defensiv, e greu să găsești opțiuni în atac.

O să vină și Sha’markus Kennedy, o să joace și el și sper să ne ajute. Avem două meciuri foarte importante, cu Miercurea Ciuc și Pitești, pe care trebuie să le câștigăm să ne clasăm cât mai sus înainte de startul playoff-ului“, a spus Michalis Kakiouzis.

Achim, mirat de procentajul mare al aruncărilor de la distanță

Cristian Achim, tehnicianul vicecampioanei României, a pus accentul pe prestația excelentă a elevilor săi şi chiar s-a mirat de procentajul fantastic al aruncărilor de la distanță.

„În primul rând, pentru noi este o victorie importantă. Vreau să-mi felicit elevii pentru acest joc. Craiova este mereu o adversară dificilă. Au jucători care pot schimba soarta unui meci prin acțiuni individuale, cum s-a întâmplat și în sfertul doi. Asta arată o calitate importantă a lor. În același timp, noi am avut un procentaj de la distanță incredibil. A fost una dintre zilele în care a intrat tot. Aici s-a făcut diferența, deși chiar și ei au avut 46% din spatele semicercului cu 11 reușite. Este o victorie importantă pentru clasament, fiindcă aveam un bilanț similar cu ei și avem acum, pentru moment, un avantaj

Apreciez foarte mult inițiativa organizatorilor din debutul partidei. Susținem întru totul mesajul transmis. Pentru mine este foarte greu să mă mai gândesc la baschet și sunt sigur că foarte multă lume este în această situație. Este îngrozitor să trăim astfel de momente în secolul 21. Oameni nevinovați mor acolo. Nu există vreun fel de rațiune pentru aceste acțiuni. Din acest motiv, mă bucur foarte mult că a avut loc această inițiativă și sunt cu mintea și cu sufletul alături de ucraineni”, a punctat Achim.

Citeşte şi: SCMU Craiova a cedat în fața Oradei și a aruncărilor de la distanță

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS